Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tylko kto weźmie ten szrot. Podcaster i inwalida do odstrzału.
Embiid nie zagra w 2025 na pewno, dopiero jakoś luty/marzec w przyszłym roku, coś tak czytałem, że 10-12 miesięcy rehabilitacji musi być. Trzeba grać na PG, żeby wrócił na jakieś 22/5/5 i w Trade Deadline się pewnie znajdzie jakaś drużyna, której będzie potrzebny. Ja bym tak zrobił, bo handlować Georga latem, to tak średnio, teraz wartość żadna, chyba, że ktoś rzuci jakichś sensownych gości na krótkich umowach.to zależy od zdrowia.
jeżeli ta dwójka wytrzyma zdrowotnie, to różnie może być.
Legendary Larry Ptak był chadem.Co za po na wschodzie. NY vs Indiana w finale konferencji. Z zachodu widzę OKC pojedzie Wilki i finale przejedzie się po wygranym wschodu. Tutaj już nie widzę marginesu na niespodzianki.
Największy plus - niechybny koniec Bostonu w obecnym kształcie: Tatum rok bez gry, Łotysz do hospicjum, Al ema lub ogony i jeszcze pewnie kogoś sprzedadzą bo salary zapchane ponad drugie piętro. Holiday out? Nowe otwarcie Tatum, łysy i sixman of the year? Długie lata średniactwa przed zieloną zarazą. Nie powiem żeby mnie to smuciło. Od początku kiedy oglądam NBA nawet kolor parkietu w Bostonie mnie drażni.
To tak ale późniejsze składy wywoływały u mnie alergie. Łącznie ze złotoustym Paulem. Kolor parkietu autentycznie zawsze mnie odrzucał.Legendary Larry Ptak był chadem.
Jakby nie Rondo to by nie było legendy doktoraTo tak ale późniejsze składy wywoływały u mnie alergie. Łącznie ze złotoustym Paulem. Kolor parkietu autentycznie zawsze mnie odrzucał.

Czyli kolejny minus dla Bostonu.Jakby nie Rondo to by nie było legendy doktoraetkeraRiversa!
![]()

tak, o możliwej emeryturze sportowej hansa coś pisał internet, że jest to możliwy scenariusz.Embiid nie zagra w 2025 na pewno, dopiero jakoś luty/marzec w przyszłym roku, coś tak czytałem, że 10-12 miesięcy rehabilitacji musi być. Trzeba grać na PG, żeby wrócił na jakieś 22/5/5 i w Trade Deadline się pewnie znajdzie jakaś drużyna, której będzie potrzebny. Ja bym tak zrobił, bo handlować Georga latem, to tak średnio, teraz wartość żadna, chyba, że ktoś rzuci jakichś sensownych gości na krótkich umowach.
Jeszcze jest taka akcja, że jak sztab Sixers stwierdzi, że Hans jest niezdolny do gry i nie wróci jakoś do końca lutego 2026, to mogą składać wniosek o emeryturę medyczną Embiida. Wtedy liga swoich lekarzy wysyła, oni go badają, jak uznają, że nie ma kolan, to Embiid dostaje resztę hajsu od Sixers, ale kontrakt jest wymazany z salary. Była już taka sytuacja z Boshem w Heat. Tylko tutaj jest 200 baniek na stole, ciężkie decyzję do podjęcia, lepiej byłoby go komuś opchnąć po prostu.
paliwa zabrakło.Jestem po meczu numer 5. OKC - Nuggets, najlepsza seria obecnych playoffów![]()
Bez tej pizdy nażelowanej to nawet było widać jakąś wolę walki w Bostonie.Zamknęli trumnę, a łysy z Bostonu walił tróję za tróją.
Jak NYK nie wygra game 6 to przepierdolą to w 7miu.

Finał wschodu jaśki kontra Cavs.

czulem, ze te bumiska z clevland nie dojda do finaluTo była klątwa.
![]()