Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
zubac funduje mu potężne przytulanie wielkich spoconych chłopisk.Zubac męczy Jokica bardziej niż cała Sota w zeszłym roku.
To lejkiers jest tak słabe, że 70letni lebron musiał cały mecz ciągnąć, aż padł w 4.dobry mecz.
twarda koszykówka.
lebron...
może trochę sił zabrakło na koniec.
szedł na najlepszy mecz koszykówki w wykonaniu starego człowieka.
szkoda trochę, tak normalnie po ludzku.
zabrakło siły, no i edwards.
anthony edwards.
pomalowane, punkty z kontry i jaden mcdaniels zrobiły różnicę.
tak jak w meczu nr 1.
ciekawe jak podejdą lakers do niego w niedzielę (mcdanielsa).
edwards dziś znowu rozdawał piłki- 8 asyst i to też jest problem.
jak w meczu nr 1, gdzie podał 9 razy.
gdy nie podaje, jak w meczu nr 2, wolves mają problem.

Dla mnie ten green to jest jeden z największych dzbanów w całej koszykówce.Tylko mi się wydaje, że to wina jebanego Draymonda Greena? Tak to wyglądało. Green pchnął Thompsona, Thompson stracił równowagę i wleciał w nogi Butlerowi jak Jimmy był w powietrzu
Bez Butlera pewnie będzie 4:1 dla Rockets, więc oby wrócił.
Luka podobno chory. Jeszcze nie gra swojego. Nie lubiłem go w Mavs za płakanie za wszystko, ale gra w grę tak jak mu pozwalają… niestety.To lejkiers jest tak słabe, że 70letni lebron musiał cały mecz ciągnąć, aż padł w 4.
Luka zrozumiał w jakie gówno wpadł, bo jego gra i mowa ciała w 4 kwarcie to był żart.
Albo już się nauczył od Lembrona, że nie ma co bronić tylko niech ktoś mu powie, że jeszcze trzeba rzucać.
![]()

Nico choć przez chwilę poczuł spełnienie.Gruby alkoholik popił i chuja zagrał![]()
Kejd to wezmie !!! Prze kot !!!!!!!!! Ja w tych PO jestem za Minny !!!! Anth to jest prze skurwysyn !! Typ co robi 5 dzieci 5 różnym kobietom w ciagu 8 miesiecy zasluguje na mistrzostwo !!!19:00 Pistons - Knicks
21:30 Sota - Lakers
Piękna niedziela
Tłoki - Knix to jest moja ulubiona seria tych playoffów.
Dobry jest, ale reszta banda chuja, oprócz Tobiego oczywiście. Całkiem serio piszę, Harris rozgrywa dobre zawody, kluczowy na słiczach w obronie, tylko w G3 akurat ten pizduś Towns miał dobry dzień rzutowo, ale w pierwszych dwóch meczach, to Tobi go gasił jak peta. Jak peta kurwa! Tobi Harris to jest gość! Nigdy o nim źle nie mówiłem! Nigdy!Kejd to wezmie !!! Prze kot !!!!!!!!! Ja w tych PO jestem za Minny !!!! Anth to jest prze skurwysyn !! Typ co robi 5 dzieci 5 różnym kobietom w ciagu 8 miesiecy zasluguje na mistrzostwo !!!
Detroit w końcu da się oglądac !!! Ben W jest dumny !!!!Dobry jest, ale reszta banda chuja, oprócz Tobiego oczywiście. Całkiem serio piszę, Harris rozgrywa dobre zawody, kluczowy na słiczach w obronie, tylko w G3 akurat ten pizduś Towns miał dobry dzień rzutowo, ale w pierwszych dwóch meczach, to Tobi go gasił jak peta. Jak peta kurwa! Tobi Harris to jest gość! Nigdy o nim źle nie mówiłem! Nigdy!
Gość jest popierdolony !!! Uwielbiam go !!!Clippers nie wyjdą na 3:1 raczej. Joker się dzisiaj wkurwił i zrobi jakieś 40/20/10![]()
Bo on lubi wpierdalać czipsy i pączki jak Ty!Gość jest popierdolony !!! Uwielbiam go !!!
No i se gra na totalnym wyjebaniu plus ma stadnine koni i lubi Rafała Jucia( najwiekszy kot od basketu w PL) !!!Bo on lubi wpierdalać czipsy i pączki jak Ty!
I se potańczyć lubi jak popije!No i se gra na totalnym wyjebaniu plus ma stadnine koni i lubi Rafała Jucia( najwiekszy kot od basketu w PL) !!!
Te slepe chuje co oni kurwa sprawdzali ????O kurwa, ale Gordon zrobił dobitkę, ~0.1 sekundy do końca chyba było. Pewnie będą to sprawdzać! PLAYOFFS! EMOCJE! EMOCJE!
NA STYK! To nawet nie była dobitka, jak teraz patrzę, ale Joker raczej rzucał do kosza niż podawał lobaTe slepe chuje co oni kurwa sprawdzali ????
Jeżeli w Minnesocie reszta składu to banda chuja to nawet nie wiem jak nazwać Denver po za Jokiciem.Clippers nie wyjdą na 3:1 raczej. Joker się dzisiaj wkurwił i zrobi jakieś 40/20/10![]()
Banda chujaDubs to wygrali bez Butlera. To Rockets też banda chuja, Stefan + 4 NPC wystarczyło![]()
doświadczenie z konkursu wsadów nie poszło w las!NA STYK! To nawet nie była dobitka, jak teraz patrzę, ale Joker raczej rzucał do kosza niż podawał loba![]()