NBA - najlepsza liga koszykarska na świecie.

To by wróciło stare dobre twin Towers w nba

:beczka:
Panie kolego, kiedyś to było Towers.
Pacz Pan na tego jegomościa:
1743668980132.jpeg

Teraz to co najwyżej byłoby Twin Stickers:jarolaugh:

knicks, heat, rockets, wolves, spurs.
kolejność przypadkowa.
lista kevina d.
:wink:
To dla Suns najlepiej żeby go puścić do Rockets i odzyskać swoje picki, później można jeszcze wymienić Bookera i sobie przytankować. Tylko Ishbia ma chyba w piździe picki i przebudowę, a wtedy w przyszłym sezonie będzie pewnie podobnie jak w tym.

Z drugiej strony, dla mnie żenujące jest za jakie pitu pitu można dziś w NBA dostać technika czy zawias :confused:
Każdy wie jaki jest nyga mental, a nba jest produktem globalnym i chce zarabiać na całym świecie więc dla reputacji/pieniążków musi karać takie akcje.

Są normalni ludzie, którzy płacą sos za oglądanie koszykówki, a nie "czarnej kultury".

Its only business and nyganyganyga
:fjedzia:

Każdy wie jaki jest nyga mental, a nba jest produktem globalnym i chce zarabiać na całym świecie więc dla reputacji/pieniążków musi karać takie akcje.

Są normalni ludzie, którzy płacą sos za oglądanie koszykówki, a nie "czarnej kultury".

Its only business and nyganyganyga
:fjedzia:
Jebać negrow, to jasne
Nie chodziło mi o gangsta Moranta
Rozpierdala mnie fakt, że weźmiesz sobie kogoś na plakat, spojrzysz jak leży i dostajesz technika

Jebać negrow, to jasne
Rozpierdala mnie fakt, że weźmiesz sobie kogoś na plakat, spojrzysz jak leży i dostajesz technika
To to jest śmiech na sali.

Ci sędziowie to srogie pizdy. Najlepiej dla ligi by było, żeby po takim wylocie zawodnik wyjebał sędziemu bułę na cytrynę.

Skoro i tak wyleciał to nie wyleci drugi raz. Makao po makale. Niech sędziują jak mężczyźni.
:beczka:

Jebać negrow, to jasne

Zrobili z ligi klub pizdusiów.

Piszecie wyżej o Admirale.

Robinson przy dzisiejszej obronie byłby bogiem pod koszem.

Jest możliwe.

Stawianie wszystkiego na akcje za trzy też zabija tą ligę.
Jest to oczywiście efektywne ale Bostonu nie obejrzał bym nawet za pieniądze. Wszyscy stoją za łukiem i do tego ta pizda Tatum który wciąż na minę ofiary przemocy domowej oraz płacze bo mu obrońca zdeformował ta gejowską fryzurę. Ulało mi się ale autentycznie taki styl gry wywołuje u mnie alergie.

Jest to oczywiście efektywne ale Bostonu nie obejrzał bym nawet za pieniądze. Wszyscy stoją za łukiem i do tego ta pizda Tatum który wciąż na minę ofiary przemocy domowej oraz płacze bo mu obrońca zdeformował ta gejowską fryzurę. Ulało mi się ale autentycznie taki styl gry wywołuje u mnie alergie.
Patrząc po tym w jakim kryzysie jest NBA i jakie chujowe ma wyniki oglądalności to nie tylko Tobie ten dominujący ostatnio styl nie siedzi

Patrząc po tym w jakim kryzysie jest NBA i jakie chujowe ma wyniki oglądalności to nie tylko Tobie ten dominujący ostatnio styl nie siedzi
Samo rzucanie za trzy to mi nawet nie przeszkadza. Lubię patrzeć jak pozycje do rzutu wypracowuje Curry. Wkurwia mnie tylko Boston stojąc w pięciu za linią jak słupy. Rzucają po +50x w meczu nawet kiedy im nie siedzi i leci cegła za cegłą. Tam nie ma żadnego innego planu. Jak trójka nie siedzi to nie zrobią nic innego.

Samo rzucanie za trzy to mi nawet nie przeszkadza. Lubię patrzeć jak pozycje do rzutu wypracowuje Curry. Wkurwia mnie tylko Boston stojąc w pięciu za linią jak słupy. Rzucają po +50x w meczu nawet kiedy im nie siedzi i leci cegła za cegłą. Tam nie ma żadnego innego planu. Jak trójka nie siedzi to nie zrobią nic innego.

Curry to artysta,
pozostali zaczęli kopiować Warriors bo ,,matematyka i statystyka” i wyszło to co mamy teraz, często to jest wręcz patologiczne tak jak opisujesz.

AD to jest kot! Jakby był zdrowy to top 10 co sezon !
Dobrze się na niego patrzy kiedy jest zdrowy. Tylko za każdym razem kiedy ląduje na parkiecie mam wrażenie że już nie wstanie. Kolejny bardzo dobry gracz u którego zdrowie nie dowozi.
Nie chciałbym być złym prorokiem ale patrząc na konstrukcję fizyczną to następny w kolejce jest Wemby. Tam musi coś jebnąć szczególnie z wiekiem kiedy będzie już większy przebieg.

To dla Suns najlepiej żeby go puścić do Rockets i odzyskać swoje picki, później można jeszcze wymienić Bookera i sobie przytankować. Tylko Ishbia ma chyba w piździe picki i przebudowę, a wtedy w przyszłym sezonie będzie pewnie podobnie jak w tym.
isbia to taki nowy sąsiad w bananowej dzielnicy.
wszystko co dzieje się do tej pory pokazuje, że raczej będzie grane w głośne nazwiska.
ciężko mi wyobrazić sobie taki twardy reset.
ciężko mi wyobrazić sobie handlowanie bookerem, chyba że ten poprosi.

jeżeli pójdzie gdzie durant, a może i beal, pewnie pójdą po jakieś głośne nazwisko w zamian.
rockets mają te picki i mogą być partnerem w wymianie.
są na prowadzeniu, mogą nawet wejść w wymianę na trzeciego/czwartego...
suns muszą coś zrobić, bo ten projekt wyraźnie nie poszedł jak należy.

fajny mecz.
dużo się działo.
warriors trochę na własne życzenie nerwowa końcówka.
jednak i tam butler i green pokazali defensywę wysokiej klasy.
podziemski świetny mecz.

zdrowi warriors mają długą ławkę.
bardzo niefajny przeciwnik na pierwszą rundę.

fajny mecz.
dużo się działo.
warriors trochę na własne życzenie nerwowa końcówka.
jednak i tam butler i green pokazali defensywę wysokiej klasy.
podziemski świetny mecz.

zdrowi warriors mają długą ławkę.
bardzo niefajny przeciwnik na pierwszą rundę.

Tu się zgodzę, że są nie wygodni. Tylko kurry musi w każdym meczu rzucić 25-30 pkt plus podziemski/butler dołożyć 20 pkt bo inaczej leżą…
Każdy w pierwszej rundzie celuje w memphis, tam się coś musi dziać ‚za kulisami’

Tu się zgodzę, że są nie wygodni. Tylko kurry musi w każdym meczu rzucić 25-30 pkt plus podziemski/butler dołożyć 20 pkt bo inaczej leżą…
Każdy w pierwszej rundzie celuje w memphis, tam się coś musi dziać ‚za kulisami’
obecność butlera otwiera im nowe możliwości w ofensywie.
to jest gość, który z piłką będzie się pchał w pomalowane, poszuka punktów z linii, zrobi miejsce jak potrzeba, podzieli się piłką.
trójkę czasem trafi.

dwa: quinten post- gość wybrany 3 miejsca przed bronnym, z #52.
chłop dostaje spore minuty, nawet większe niż looney.
dobrze zauważył pan hyży, że oni grają z nim dobrą obronę- wielki chłop i mobilny na obwodzie.

oni mogą się spotkać ze sobą nawet w pierwszej rundzie.
warriors mają długą ławkę, a lakers nie mają już zawodnika, który straszył warriors swoją obecnością, szczególnie w obronie.
mają w zamian lukę doncicia, który był stale atakowany w tym meczu.

Back