GroszMC
Bellator Heavyweight
grubo, coś tutaj się nie zgadza...
Ostatnio coś się chłopaki na ławce pokłócili. Fajnie gdyby lejkers trafili na memphis w pierwszej rundzie;)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
grubo, coś tutaj się nie zgadza...
Piękny jest
![]()
Ale to nie jest wina tęczy, że została zgwałcona przez degeneratów a jej prawdziwe znaczenie zawłaszczone.Niby to jakieś wytłumaczenie ale w obecnych czasach tęcza jest wyjątkowo obrzydliwym symbolem.
On ma ostatni rok kontraktu w przyszłym sezonie, a podobno nie bardzo chce grać dalej w Phoenix. Jakby tak wkręcić Suns Paula GeorgaDurant off do końca sezonu.
Ciekawe kto go weźmie w lato.
![]()

za beala!!!!!Jakby tak wkręcić Suns Paula Georga![]()
za beala!!!!!

Menadżera który podpisał podcastera i zwłoki embiida powinni wywalić na zbity pysk. Jak wróciłem do oglądania ligi w zeszłym roku to od razu rzucił mi się w oczy embiid. Patrzę chłop niby dużo punktów rzuca ale od razu było widać że jego nogi to totalny wrak. Długo nie trzeba było czekać.![]()
to dobry deal!
nic nie trzeba będzie dopłacać do george'a, a beal młodszy i kontrakt krótszy!
a tak całkiem poważnie, ciekawe w którą stronę pójdą decyzje personalne w 76ers.
pewnie mądrzejsi będziemy po losowaniu loterii draftu.
Niestety taka przypadłość dużych chłopiski :(Menadżera który podpisał podcastera i zwłoki embiida powinni wywalić na zbity pysk. Jak wróciłem do oglądania ligi w zeszłym roku to od razu rzucił mi się w oczy embiid. Patrzę chłop niby dużo punktów rzuca ale od razu było widać że jego nogi to totalny wrak. Długo nie trzeba było czekać.
Stefan przyprawa > piękny Ja M.nuggets wolves- co za mecz!
polecam.
memphis- nie polecam.
oni zaraz spadną do play in…
tam coś śmierdzi, coś więcej niż kłótnie na ławce.Stefan przyprawa > piękny Ja M.
Może jak w Bostonie trener rucha czyjąś babę.tam coś śmierdzi, coś więcej niż kłótnie na ławce.
nie żegnasz trenera, od tak 9 meczów przed końcem mając dobry bilans.
bilans dający ciągle playoffs, w bardzo ciasnej konferencji i płaskiej tabeli.
teraz morale w grizz zdają się być niziutkie.
jeżeli spadną do play in, to może być ciężko.
w jednym meczu, tacy wolves, czy clips z nimi raczej pojadą.
mało tego, nawet dallas bez irvinga nie jest bez szans.
suns też mogą ich ograć w jednym meczu.
sezon do pewnego momentu mieli bardzo dobry, a mogą skończyć bardzo słabo.

dlatego pat dał mu kontrakt po rozwodzie!Knicks albo spurs reszta do zsypu.knicks, heat, rockets, wolves, spurs.
kolejność przypadkowa.
lista kevina d.
![]()
Spurs chyba po cichu liczą na flagg’a…Knicks albo spurs reszta do zsypu.
To by wróciło stare dobre twin Towers w nbaSpurs chyba po cichu liczą na flagg’a…