Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
nie, tak normalnie!2x 48 minut?
![]()
na zachodzie będzie zacięta walka o wszystko, co jest możliwe!
Ojojoj kolejny zaszczepiony 10x sportowiec w Stanach ma problem z zakrzepicą. Ojojojlillard- zakrzepica w łydce.
wypada na czas nieokreślony.
zdrowia panie lillard!!

tak śmiechem, to jeszcze kyrie wyciągnie od ligi odszkodowanie, ponieważ nie grał w czasach kiedy trzeba było trochę częściej mierzyć temperaturę.Ojojoj kolejny zaszczepiony 10x sportowiec w Stanach ma problem z zakrzepicą. Ojojoj
![]()
Ja tam aż taki szlachetny nie jestem. Każda sytuacja która obniża szansę zielonych jest ok. Aby jeszcze trochę poczekać i finanse ich rozłożą. Wziął ich jakiś fundusz inwestycyjny więc szczerze wątpię że będą płacić za drugi próg.to taka specjalność białych graczy pochodzących z byłych republik pewnego czerwonego związku!
mój idol bruce bowen był w tym bardzo dobry.
jeden z lepszych bym powiedział.
a jason niech się kuruje na playoffs.
nikt nie chce żeby boston odpadł w niepełnym składzie.
mają odpaść z jasonem w składzie!
Bowena wręcz nie cierpiałem.
popatrzcie na lopeza, on nie wiedział co się stało!
The rainbow coloring on the wordmarks and side panels is inspired by the Nuggets’ history of rainbow uniforms that began with the iconic uniforms of the 70s when rainbows were included on early designs to represent the beautiful sunsets in the Mile High City.Co to Denver ma na sobie za tęczowe gówno?
Już mam https://skstore.eu/pl/koszulka-nike...ln3GHHA2VGCbajnqUMihfWTf2nUOhbaBoCLD0QAvD_BwE
A było jeszcze takie gówno
Ten klub to się nadaje do podludzi. Nie kibicuję.![]()
Koszulka Mitchell & Ness Denver Nuggets #55 Dikembe Mutombo biała Swingman Jersey
Szeroki wybór czapek i ubrań Mitchell & Ness na Bludshop.com !bludshop.com
Niby to jakieś wytłumaczenie ale w obecnych czasach tęcza jest wyjątkowo obrzydliwym symbolem.The rainbow coloring on the wordmarks and side panels is inspired by the Nuggets’ history of rainbow uniforms that began with the iconic uniforms of the 70s when rainbows were included on early designs to represent the beautiful sunsets in the Mile High City.
denver mieli tęcze zanim stało się to modne!Niby to jakieś wytłumaczenie ale w obecnych czasach tęcza jest wyjątkowo obrzydliwym symbolem.
Jesteś aż tak stary czy po prostu interesuje Cię aż tak historia NBA że ogarniasz lata 80? Osobiście nie wiem zbyt wiele o tamtych czasach oprócz rywalizacji La z Bostonem. Dla mnie oglądanie ligi zaczęło się w latach 90 a młody nie jestem.denver mieli tęcze zanim stało się to modne!
wyjazdowe na moje ładniejsze.
ale denver kiedyś miało dobrą koszulkę:
![]()
jeszcze z nazwiskiem tego pana na plecach, to już w ogóle bajka!
koszykówka z usa zaczęła się z początkiem 90-tych w tv, może 89.Jesteś aż tak stary czy po prostu interesuje Cię aż tak historia NBA że ogarniasz lata 80? Osobiście nie wiem zbyt wiele o tamtych czasach oprócz rywalizacji La z Bostonem. Dla mnie oglądanie ligi zaczęło się w latach 90 a młody nie jestem.

Prawie mój rocznik 79. Ja akurat przesiedziałem z koszykówką lata 90 i później do mistrzostwa Miami z Shaquiem. Przerwa trwała do zeszłego sezonu. W lata 80 jakoś bardziej nigdy nie zajrzałem. Tylko w ogólnym zarysie.koszykówka z usa zaczęła się z początkiem 90-tych w tv, może 89.
pierwsze finały jakie puszczali to chyba lakers- pistons, ale z takim małym poślizgiem, bo gdzieś w listopadzie, a granie to czerwiec.
historia nba- tak, dużo czytałem w tych 90-tych.
kiedyś nie było internetu i komórki w kieszeni.
nie sprawdziłeś wyniku, jak nie kupiłeś gazety, telegazety lub serwisu w tv/radio.
nie oglądałeś jednego wsadu milion razy, chyba że nagrałeś coś w tv, a jeszcze kasetę przewinąć trzeba.
jeżeli zdobyłeś jakieś książki, gazety, cokolwiek, to trzeba było wyciskać co się dało.
coś jak wyciskanie z pisemek pokroju "twój weekend", tylko tutaj motywem przewodnim była koszykówka z usa.
czy jestem stary?
rocznik 80, także tak/nie (niepotrzebne skreślić).
na pewno pamięć do dat, nazwisk, numerów, danych meczowych już nie ta.
dziś już nie wymienię z pamięci zawodników 7-10 rotacji brooklyn nets, czy utah jazz z numerami i pozycjami.
z wymienieniem wszystkich asystentów briana keefe'a też mogę mieć problem.
za to nikt i nic nie zabierze mi z pamięci końca wielkiej kariery magica johnsona, wejścia najwyżej michaela jordana, czy długiej i wspaniałej kariery lebrona jamesa.
a teraz czysto hobbistycznie korzystam z dobra sieci i łapię czasem stare mecze i oglądam wielkość kaarema, larrego, czy hakeema- a tutaj jest co oglądać.
szczególnie tego ostatniego.
hakeem olajuwon.
polecam- na moją odpowiedzialność!
josh giddey vs lakers (rewanż w chicago)josh giddey vs lakers:
15 pkt
17 as
10 zb
8 przechwytów;
było blisko.

Bulls się fajnie ogląda, tam chyba coś kliknęło.Ależ końcówka meczu LA Bulls![]()
Myślę, że Smith, Perkins i Bayless jednak się po nim przejadą. Naczelni hejterzy nie przepuszczają takich okazjiBulls się fajnie ogląda, tam chyba coś kliknęło.
A w tym meczu Lebron zawalił kompletnie, ale oczywiście w mediach tego nie napiszą.

Cztery z grupy wychodzą, to raczej powinniśmy dać radę, trochę pogramy
Doncic jak się nie połamie w playoffach to pewnie zagra, ale już nie kupisz biletów na mecz ze Słowenią, ja wczoraj wieczorem sprawdzałem i nic już nie było. Trzeba czekać jak będą w sprzedaży na inne mecze grupowe Słoweńców.Wemby i Luka przyjadą?
Ale ostatni mecz w grupie i udało się jeszcze sensowne miejsca dorwać. Może akurat o awans będzie!josh giddey vs lakers (rewanż w chicago)
25 pkt
11 as
14 zb
tym razem przechwyty były tylko 2, strat aż 7.
za to w zamian było to:
ostatnią kwartę lakers zaczęli +16
10 sekund przed końcem byli 2 posiadania do przodu.
![]()