Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Oklahoma w drugiej połowie co siadła na Cweltics, obrona i zapierdalanie jest na pojebanym poziomie u nich, a ich defensywa ma jeszcze rezerwy. Piękny mecz, 3 i 4 kwartę sobie zerknijcie.
SAGA!
OKC pewnie się jeszcze wzmocni przed trade deadline, nie ma co kisić tych pików, podobno po Cama Johnsona chcą uderzyć. Dzisiaj i tak grali bez Holmgrena i Caruso, oni mają rezerwy na pojebaną defensywę w playoffach, oby im tylko paliwa starczyło.Zielona zaraza w najmocniejszym składzie. OKC bierze pierścienie. Mam nadzieję.
To miałem na myśli że Boston w najmocniejszym zestawieniu a Oklahoma nie. Też dziś czytałem o domniemanym handlu o Johnsona. Mimo że oprócz okc na zachodzie kibicuje Dallas to wolałbym Oklahomę w finale. Dallas moze się zesrać po raz kolejny jak w zeszłym sezonie. Do tego OKC jest wciąż na fali wznoszącej. Boston już wie że lekko nie będzie. Przy odrobinie szczęścia mogą nawet nie wyjść ze wschodu.OKC pewnie się jeszcze wzmocni przed trade deadline, nie ma co kisić tych pików, podobno po Cama Johnsona chcą uderzyć. Dzisiaj i tak grali bez Holmgrena i Caruso, oni mają rezerwy na pojebaną defensywę w playoffach, oby im tylko paliwa starczyło.
pat ma patową sytuację, bo gdzieś go wysłać powinien.Wątpię. Butler w Nets do niczego nie jest potrzebny, oni już 2x budowali na podstarzałych gwiazdach, oddając picki i asety, 3x już tak chyba nie odjebią
Simmons i tak im spada po sezonie, bez sensu byłoby się pakować w 36 letniego Butlera, w dodatku im się na pewno nie spieszy, a w lato jako jedyni będą mieli kasę, wtedy mogą być lepsze kąski do zgarnięcia.
Ja bym Mavs, Nuggets obstawiał, Dubs niby już nie są zainteresowani, raczej drużyna typu "contender", może Bucks, Lakers. Kwestia tego ile Riley będzie chciał zwrotu i czy te drużyny, które mogą powalczyć w PO będą bardziej zainteresowane.
Przy Jokiciu każdy jest lepszy, ale Russella chyba muszę przeprosić bo już go wysyłałem na złom. Pewne zaskoczenie.Russel Westbrick jak wino.
![]()
Jokic > lembron.Przy Jokiciu każdy jest lepszy, ale Russella chyba muszę przeprosić bo już go wysyłałem na złom. Pewne zaskoczenie.

Ewentualne odpadnięcie BostonuZajawka przed finałem…![]()

Wezmą Butlera za Bradleya to pierścienie pewne.phoenix suns...
charlotte nie mogli przerwać swojej serii 10 gier do tyłu chyba z nikim innym, jak nie z phoenix.
piękna katastrofa zaczyna tam się tworzyć.
komu oddają wybór najbliższy?
houston/oklahoma/brooklyn?
To będzie katastrofa na miarę Nets i żądanie wymiany przez wiadomo kogo.Z bólem serca ( bo żyłem starymi Suns z lat 90') trudno się nie zgodzić.Wezmą Butlera za Bradleya to pierścienie pewne.To będzie katastrofa na miarę Nets i żądanie wymiany przez wiadomo kogo.

Kevin + koledzy to PEWNE mistrzostwo.Z bólem serca ( bo żyłem starymi Suns z lat 90') trudno się nie zgodzić.
Leciwy Durant na którego jak patrzę to mam stracha, że w następnej izolacji będzie scary injury. Booker który gra jakby nie chciał tam być. Raz rzuci 40 , raz 14 i tak kurwa do zajebania.
Będzie piękne szorowanko po dnie przez kupę lat
Chyba że Nets wezmą Duranta, Bookera za 10 pierwszorundowych pickow, ale chyba drugi raz tego nie kupią na Brooklynie
6 wygrana z rzędu, po wcześniejszych 6 porażkach...Sabonis z Bostonem.
24 pkt
28 zbiórek
![]()