NBA - najlepsza liga koszykarska na świecie.

Gfa43nbW4AAztu6

Oklahoma w drugiej połowie co siadła na Cweltics, obrona i zapierdalanie jest na pojebanym poziomie u nich, a ich defensywa ma jeszcze rezerwy. Piękny mecz, 3 i 4 kwartę sobie zerknijcie.

SAGA! :bleed:

Zielona zaraza w najmocniejszym składzie. OKC bierze pierścienie. Mam nadzieję.

Zielona zaraza w najmocniejszym składzie. OKC bierze pierścienie. Mam nadzieję.
OKC pewnie się jeszcze wzmocni przed trade deadline, nie ma co kisić tych pików, podobno po Cama Johnsona chcą uderzyć. Dzisiaj i tak grali bez Holmgrena i Caruso, oni mają rezerwy na pojebaną defensywę w playoffach, oby im tylko paliwa starczyło.

OKC pewnie się jeszcze wzmocni przed trade deadline, nie ma co kisić tych pików, podobno po Cama Johnsona chcą uderzyć. Dzisiaj i tak grali bez Holmgrena i Caruso, oni mają rezerwy na pojebaną defensywę w playoffach, oby im tylko paliwa starczyło.
To miałem na myśli że Boston w najmocniejszym zestawieniu a Oklahoma nie. Też dziś czytałem o domniemanym handlu o Johnsona. Mimo że oprócz okc na zachodzie kibicuje Dallas to wolałbym Oklahomę w finale. Dallas moze się zesrać po raz kolejny jak w zeszłym sezonie. Do tego OKC jest wciąż na fali wznoszącej. Boston już wie że lekko nie będzie. Przy odrobinie szczęścia mogą nawet nie wyjść ze wschodu.

Wątpię. Butler w Nets do niczego nie jest potrzebny, oni już 2x budowali na podstarzałych gwiazdach, oddając picki i asety, 3x już tak chyba nie odjebią :lol:
Simmons i tak im spada po sezonie, bez sensu byłoby się pakować w 36 letniego Butlera, w dodatku im się na pewno nie spieszy, a w lato jako jedyni będą mieli kasę, wtedy mogą być lepsze kąski do zgarnięcia.

Ja bym Mavs, Nuggets obstawiał, Dubs niby już nie są zainteresowani, raczej drużyna typu "contender", może Bucks, Lakers. Kwestia tego ile Riley będzie chciał zwrotu i czy te drużyny, które mogą powalczyć w PO będą bardziej zainteresowane.
pat ma patową sytuację, bo gdzieś go wysłać powinien.
chyba, że po sezonie butler mówi, że nie bierze opcji i idzie gdzie indziej.
chcąc gdzieś ten kontrakt ulokować dobrze byłoby dostać coś w zamian i nie wzmacniać konkurencji.
stąd wpadli mi nets, gdzie przedłużenie pewnie by dostał, a brooklyn, to duży rynek, a to nie jest bez znaczenia.

nuggets byłoby ciekawym kierunkiem, tylko tam mają ciężko z kasą.
musieliby paczkę na porterze/ murrayu tworzyć.
dobrym pomysłem jest wysłanie butlera na zachód.
pelicans, blazers, fox z kings może być do wyjęcia.

zobaczymy, jak to wszystko się skończy.
może być grana jakaś wymiana na trzy dryżyny.
klucz- co postanowią w miami?
w którym kierunku ruszyć.

Miami czeka średniactwo na lata. Za silni na tankowanie za słabi żeby coś osiągnąć. Resetu raczej nie zrobią.
Nie ogarniam trochę Butlera. Nikt mu nie da maxa w silnej drużynie. Może mógł wykorzystać opcje na 53 i pójść potem jako wolny agent do contendera żeby zdobyć ten pierścionek. Tak to albo max w słabej drużynie albo co?

phoenix suns...
:brainoverload:

charlotte nie mogli przerwać swojej serii 10 gier do tyłu chyba z nikim innym, jak nie z phoenix.
piękna katastrofa zaczyna tam się tworzyć.

komu oddają wybór najbliższy?
houston/oklahoma/brooklyn?

phoenix suns...
:brainoverload:

charlotte nie mogli przerwać swojej serii 10 gier do tyłu chyba z nikim innym, jak nie z phoenix.
piękna katastrofa zaczyna tam się tworzyć.

komu oddają wybór najbliższy?
houston/oklahoma/brooklyn?
Wezmą Butlera za Bradleya to pierścienie pewne. :mjsmile: To będzie katastrofa na miarę Nets i żądanie wymiany przez wiadomo kogo.

Wezmą Butlera za Bradleya to pierścienie pewne. :mjsmile: To będzie katastrofa na miarę Nets i żądanie wymiany przez wiadomo kogo.
Z bólem serca ( bo żyłem starymi Suns z lat 90') trudno się nie zgodzić.
Leciwy Durant na którego jak patrzę to mam stracha, że w następnej izolacji będzie scary injury. Booker który gra jakby nie chciał tam być. Raz rzuci 40 , raz 14 i tak kurwa do zajebania.
Będzie piękne szorowanko po dnie przez kupę lat :płacz:
Chyba że Nets wezmą Duranta, Bookera za 10 pierwszorundowych pickow, ale chyba drugi raz tego nie kupią na Brooklynie

Z bólem serca ( bo żyłem starymi Suns z lat 90') trudno się nie zgodzić.
Leciwy Durant na którego jak patrzę to mam stracha, że w następnej izolacji będzie scary injury. Booker który gra jakby nie chciał tam być. Raz rzuci 40 , raz 14 i tak kurwa do zajebania.
Będzie piękne szorowanko po dnie przez kupę lat :płacz:
Chyba że Nets wezmą Duranta, Bookera za 10 pierwszorundowych pickow, ale chyba drugi raz tego nie kupią na Brooklynie
Kevin + koledzy to PEWNE mistrzostwo.

Detroit Pistons z dodatnim bilansem, 5 zwycięstw z rzędu, obecnie drugi najdłuższy winstreak w lidze. Takich wyników to chyba nie było od ostatniego tańca Blejka Griffina, który ich wciągnął na jednej nodze do playoffów. Tobias Harris szef :cmgkeepgoing:

zachód:
jokic- bron- sabonis
shai- ja

wschód:
giannis- banchero- jalen johnson atlanta hawks
cade- garland

Back