NBA - najlepsza liga koszykarska na świecie.

LeBron więcej finałów przegrał, niż wygrał a ktoś jeszcze uważa, że akurat z tego powodu jest lepszy od Jordana? Niezła propaganda. Wciąż uważam, że o tym, że LeBron jest GOAT popierają jedynie ci, którzy nie widzieli Jordana w akcji a teraz polegają na urywkach z jutuba. To popularny problem poznawczy. Za 30 lat pojawi się jakiś kolejny dominator i ci, którzy nie oglądali LeBrona na żywo będą mu wypominać te wszystkie przegrane finały. Panta rhei...

To Mike ma ksywę czarny Jezus
czarny jezus jest tylko jeden :awesome:
GMgQtQ1XwAExo5Y.jpg:large

jako człowiek w podeszłym wieku już mam problemy ze wzrokiem, ale czy ja dobrze widzę?
w studio keep i pacuda, to rozumiem.
ale co robi tam mgr bartosiak?
:mamedwhat:

to się dzieje naprawdę!!!!
mgr bartosiak jest na żywo i prawi o baskecie.
:jarolaugh:

czat warto czytać w czasie programu.
:lol:

trener noculak wyprostował towarzystwo- hakeem olajuwon- najlepszy środkowy jakiego widział.
czekam teraz aż zgasi mgr bartosiaka.
:corn:

Można zamykać
dobrze, że jakaś wyższa siła nad nami czuwa, abyśmy byli bezpieczni w internecie.
gdy włączam jutuba w telefonie, proponują bardziej ambitne filmiki, ale tematyka podobna.

zamykać absolutnie.
ja najsilniejszych argumentów w dyskusji jeszcze nie użyłem.
trzymam je na odpowiedni czas!
:beer:

dobrze, że jakaś wyższa siła nad nami czuwa, abyśmy byli bezpieczni w internecie.
gdy włączam jutuba w telefonie, proponują bardziej ambitne filmiki, ale tematyka podobna.

zamykać absolutnie.
ja najsilniejszych argumentów w dyskusji jeszcze nie użyłem.
trzymam je na odpowiedni czas!
:beer:
Edwards podałby siebie na pierwszym miejscu, drugi CAT, trzeci Gobert.

na początku kariery podawał duranta jako nr 1.
Na miejscu właścicieli klubu dałbym mu klauzulę o zakazie wypowiadania się do mediów. Co wywiad to lepsze kwiatki. Zacznie piaty sezon i powoli zacznie się wytykanie błędów. Do tego kontrakty zapchają za chwilę salary i mogą być mocno niespełnione nadzieje.

Panowie co z wywiadem Stanowskiego z Shaqiem? Wszędzie o nim głośno, że produkt placement level hard, ale na kanale zero nie mogę go znaleźć nigdzie.

podoba mnie się ten gość- koszykarsko oczywiście.
dobry wariat i gra dla drużyny bez pajacowania.
świetny ruch pacers.

jeszcze trochę zabawy liczbami i całkiem miłe grono:

Back