Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
sposób w jaki golden state warriors popełniają straty w tym sezonie, to jest już jakaś forma sztuki.
wybitnymi przedstawicielami tego artystycznego zagrania są koledzy z przedsezonowej bójki: green i poole.
kontrakt tego ostatniego (128/4) w tym momencie to zbrodnia.

Jeżeli nawet grę Mj’a mało kto będzie pamiętał to Nike i Jordan brand jeszcze przez długi czas będą przypominać. Ja się cieszę, że nasi starzy czy starsi bracia mieli MJ a my teraz mamy LBJ’a.
Ja patrzę na Lebrona przez pryzmat tego, że od 14 r. ż. jest na świeczniku i do tej pory nie było większej dramy z nim. Chłop jest cyborgiem. Każda dupa na kiwnięcie palcem a on ze stara od mlodziaka. Ciekawe czy zamawia coś po hotelach?
99% ludzi nie wytrzymało by presji, mając tyle kasy. Dawno by skończyli grać i przewalali kasę.
Dlatego jak ktoś mi mówi, że ktoś jest gwiazda światowego formatu to mówię ‚NIE!’, LBJ jest a ten ‚ktoś’ to może mu buty czyścić (np. Lewy).
Basta.
Btw. Michael to jest stara szkoła, on już nic nie musi on może.
MJ i LBJ to chyba jedyne dwie osoby z którymi poprosiłbym o zdjęcie… Hie Hie
Ps. Chyba najdłuższy mój wywód w historii cohones ;)

ja to samo choc nigdy nie bylem fanem mj i bullsowa to jeszcze jestem z tych starych.
pamietasz te gazetki?Ktoś tutaj ładnie napisał, że to bardziej GSW przegrywają póki co, niż Lakers wygrywają - i tak i nie. :)
Tak, bo Curry poza pojedynczymi przebłyskami Wigginsa praktycznie bez wsparcia. Sam przy takiej defensywie Lakers i tak wyciągnął dwa mecze, ale chyba powoli mówimy o zmierzchu Splash Brothers. Co do LAL - kapitalna gra w defensywie, Austin Reaves to drugi, lepiej rzucający Caruso z sezonu w bańce. Świetny AD, LBJ w końcu też pokazał dominację. Ham rozegrał Kerra, GSW było za szybkie to zdjął Vanderbilta i wrzucił do 5 Schroedera, który zagrał bardzo dobry mecz na bronionej piłce.
LAKERS NATION SKURWYSYNY, IDZIEMY PO CIEBIE NIKOLA![]()
Sploestra top. JIMMY szef.I jeszcze jedno - kontrakt Poole'a po tych PO wygląda dramatycznie xD
Co do Heat-Knicks - typowy coach T, zajechał starterów i efekty są jakie są. Sploestra znów czaruje, kibicuję Miami na Wschodzie![]()
Strona 265 bodajże?Ja to jeszcze jestem z tych starych. W sensie czekało się na składy przed nowym sezonem NBA, które były podawane na telegazecie ok. trzy tygodnie przed startem sezonu. Takie były czasy bez internetu. Oczywiście MJ musiał się przypomnieć "Last Dance", bo pokolenie Z, czy jak to się nazywa w ogóle go nie kojarzy, a brand Nike nie ma aż takiej siły przebicia, w sensie jest większa konkurencja marek, niż 20-30 lat temu. James to ikona mobilnej konsumpcji XXI wieku, więc dalej wyciska cytrynę, skoro zdrowie mu na to pozwala. Markę światową kreują wielkie korporacje, a dla nich LBJ jest idealnym wybrankiem. Choć ten Space Jam 2 to było kompletne nieporozumienie![]()

Później był chyba ‚slam’?ja to samo choc nigdy nie bylem fanem mj i bullsowpamietasz te gazetki?
![]()
![]()
Sixers oczywiście.
z moich przedsezonowych typów ciągle w grze są nuggets i celtics.@Hellah @Yaas kogo do wygrania pierścionka
Dla mnie nuggets
Następnym razem, więcej akcji

nie tylko.klątwa doca![]()

to widocznie przeznaczenienie tylko.
nie ma drużyny, która przegrała więcej meczów nr 7 niż sixers.
najwięcej meczów nr 7 wygrał... boston.
![]()

Nom, głupi małpiszon, zniszczy sobie karierę przez swoich gangsta ziomków.Pół sekundy? Ale go ziomek wjebal
woj podaje, że grizzlies zawiesili go na czas nieokreślony i odsunęli od zespołu.Nom, głupi małpiszon, zniszczy sobie karierę przez swoich gangsta ziomków.