Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dobry kabaret jest z tym wNBA…
Ta/to w czerwonym dobrze to podsumowała hehe

ogladasz mistrzostwa swiata bab? czy tylko ja ogladam?
ogladasz mistrzostwa swiata bab? czy tylko ja ogladam?
Oglądałem z nudów ten skrót meczu usa vs Włochy.View attachment 158120
Tylko skróty na BrickCenter ;)

Oho... Rasista, mizogin i pewnie jeszcze antysemita! Już Cię lubię.Oglądałem z nudów ten skrót meczu usa vs Włochy.
No stolec klasy światowej.
One chcą równych płac.
![]()
Wszystkie trzy cechy łącze. Taką mam super moc.Oho... Rasista, mizogin i pewnie jeszcze antysemita! Już Cię lubię.

myślałem, że to o poprzednim właścicielu clippers.Oho... Rasista, mizogin i pewnie jeszcze antysemita!

Ewentualnie Pistons, Duren czy jego agent chyba czują większą kasę. Jak tak patrzę na ich ruchy, to Pistons ściągnęli dwóch skrzydłowych co rzucają 41-43% za trzy + guarda z 43% za trzy, takie trochę ruchy pod Durena, żeby po tej wpadce w playoffach mieć lepszy spacing i zrobic Durenowi więcej miejsca pod koszem. Jak znam NBA to Pistons pewnie mu jeszcze dorzucą kilka baniek i podpisze, ale najlepiej jakby się wkurwili i mu dali ofertę kwalifikowaną na najbliższy sezon, jak chce maxa niech się wykaże.chyba rzeczywiście można go nazywać Dureń.
ta oferta kwalifikacyjna to nie jest dobre rozwiązanie dla obu stron.Jak znam NBA to Pistons pewnie mu jeszcze dorzucą kilka baniek i podpisze, ale najlepiej jakby się wkurwili i mu dali ofertę kwalifikowaną na najbliższy sezon, jak chce maxa niech się wykaże.
To będzie historyczny upadek. Duren przebije wszystkich poprzedników którzy nie wzięli kontraktu i skończyli w dupie. Chyba że inny klub mu obiecał coś pod stołem za rok.Jalen Duren odrzucił 200 milionów dolarów za 5 lat gry od Detroit Pistons.
![]()
No tak, Durenowi też się nie pewnie nie uśmiecha podpisanie tej oferty kwalifikacyjnej, ale jak on chce kasę, a widać, że chce się nachapać, to taka oferta może być straszakiem od Pistons. Jakby teraz podpisał za 9.6 bańki, a później się obraził i ich kopnął w dupę, to tak naprawdę sam też straci i takie zachowanie niewiele mu da. Nawet gdyby był wybitny w przyszłym sezonie, to inna drużyna i tak nie może mu dać takiej kasy jak Pistons, tylko max 4 letnią umowę i za mniejszy hajs, więc QO + max od kogoś innego za rok, to pewnie i tak wyjdzie mniej niż to 200/5 od Pistons.ta oferta kwalifikacyjna to nie jest dobre rozwiązanie dla obu stron.
leży na stole (oferta kwalifikacyjna- 9,6 mln) i sobie czeka do 1 października.
ona nie wchodzi automatycznie, to duren musi ją podpisać!!!!!!!
jeżeli dogadają do 1 października przedłużenie, to jest normalnie.
po 1 października będzie trochę ciekawiej.
obie strony mogą wnioskować do komisarza o dodatkowy termin negocjacji.
jeżeli się nie dogadają ponownie, a duren nie podpisze oferty kwalifikacyjnej dalej jest zastrzeżonym wolnym agentem.
tylko nie gra, nie trenuje z drużyną- do momentu podpisania umowy.
jeżeli podpisze ofertę kwalifikacyjną, to sezon gra za 9,6 mln i po nim zostaje niezastrzeżonym wolnym agentem.
wtedy może podpisać umowę z każdą drużyną w lidze i detroit dostaną za to nic, zero.
z detroit też może i to na pełnych prawach birda.
niezastrzeżony wolny agent, czyli w tym przypadku detroit tracą możliwość wyrównania najleprzej oferty.
jedna ważna rzecz- jeżeli jalen duren ofertę kwalifikacyjną podpisze.
detroit mogą go wymienić, ale:
- duren z automatu ma prawo odwołania wymiany, to on musi się na nią zgodzić
- klub, który by po niego wymienił traci prawa birda.
to ostatnie spowoduje, że jego nowy kontrakt musi się zmieścić w salary jego nowej drużyny lub dostanie kontrakt w postaci wyjątku.

Kings podobno oferowali Sabonisa, ale Pistons nie chcieli. Ogólnie ciężko znaleźć dobrą wymianę pod snt, bo Pistons pasuje centra do s5 zgarnąć. Jeszcze Bucks wchodzą w grę z tego co widziałem. Turner + ktoś.zawsze rozwiązaniem jest sign and trade, ale tu z dobrymi ofertami było cienko.
nikt nie powalił pistons ofertą za durena i stąd ten impas.
murzyn kurzynowi wilkiem!!!Nie wiadomo czy tam się już jakieś kwasy nie porobiły, więc ciężko powiedzieć co wyjdzie, ale murzyn sam sobie winien, Pistons się w porządku zachowali oferując już to 190/5, a on jest jebnięty i myśli, że należy mu się wypłata jak Jokicowi albo jego agent wyprał mu łeb![]()