NBA - najlepsza liga koszykarska na świecie.

McCain steal draftu, mówiłem, że będzie kozak 3 & D grajek :frankapprove:

To chyba będzie jedyny pozytyw, bo cały sezon idzie raczej na straty, mogliby pomyśleć nad tankowaniem i zakończeniem procesu w lato, jest do tego dobra pozycja i bardzo korzystny draft :corn:

Ciekawe gdzie ucieknie latem Yannis. Nie mogę uwierzyć że puścili Holidaya i wzięli starego lillarda. Riversa trzymają w lidze chyba tylko na podstawie parytetów.
Mogą sobie podać rękę z Fila. Kto zakończy sezon po zasadniczym?

Nie ma już niepokonanej drużyny w lidze. Cavs brakło jednego zwycięstwa żeby pobić 15-0 start sezonu Rockets 1993/94, a rekord serii zwycięstw od rozpoczęcia sezonu należy do Dubs 2015/16, 24-0.

Gcy14kjWwAA5kLq

Z Gobertem wilki grają w ataku każdorazowo czterech na pięciu. Dlaczego w ogóle podają mu piłkę?

Z Gobertem wilki grają w ataku każdorazowo czterech na pięciu. Dlaczego w ogóle podają mu piłkę?

Sam jestem hejterem Goberta, ale Wilki akurat muszą, bo bez niego mają -12 drtg i bardziej im się kalkuluje grać 4 vs 5 w ataku, niewolnicy defensywy Goberta. Ale ogólnie to Shaqa dupa piecze o zarobki Goberta :beczka:

Sam jestem hejterem Goberta, ale Wolves akurat muszą, bo bez niego mają -12 drtg i bardziej im się kalkuluje grać 4 vs 5 w ataku, niewolnicy defensywy Goberta. Ale ogólnie to Shaqa dupa piecze o zarobki Goberta :beczka:
Ma zmysł do obrony ale z piłką wygląda jakby miał porażenie mózgowe.

Dzisiaj o 18:00 Polska - Estonia w TVP Sport jak coś, kwale do Eurobasketu, pewnie będzie mordęgą dla oczu, ale można obejrzeć i kibicować. Przecież trzeba się zakwalifikować i bronić 4 miejsca sprzed 2 lat :rutekajak:

@Hellah byczku 2-12.

Zrobić Ci jakiegoś blika na ziółko żeby humor poprawić?

76ers MUSZĄ ZATRUDNIĆ RIVERSA!
:beczka:
Zaraz zaczną się kłócić i żądać wymian. Tylko kto weźmie embiida bez kolan za to z astronomiczną pensją?
@Siwy25_1 masz rację . Po rozmontowaniu Bucks Dyzma może przyspieszyć tankowanie w następnej organizacji.

Ciekawe gdzie ucieknie latem Yannis.
do nowego jorku, do nets!

natomiast najlepszą ofertę, czyli zestaw picków i młodych graczy mogą zaoferować houston i oklahoma.
może spurs.

Tylko kto weźmie embiida bez kolan za to z astronomiczną pensją?
myślę, że szybciej będzie napisać kto nie weźmie, bo nie chce/ nie może.
gdyby okazało się, że hans chce wymiany, to lekko zakładam, że dzwoni pół ligi.

do nowego jorku, do nets!

natomiast najlepszą ofertę, czyli zestaw picków i młodych graczy mogą zaoferować houston i oklahoma.
może spurs.

myślę, że szybciej będzie napisać kto nie weźmie, bo nie chce/ nie może.
gdyby okazało się, że hans chce wymiany, to lekko zakładam, że dzwoni pół ligi.
Prześledziłem sobie historię embiida i wiadomo że ma unikalne umiejętności ale wygląda że fizycznie to już wrak. Do tego odnoszę wrażenie że nie ma odpowiedniej głowy do wygrywania. Przez szatnie Phila przewinęło się już pół ligi a sukcesów brak.

Prześledziłem sobie historię embiida i wiadomo że ma unikalne umiejętności ale wygląda że fizycznie to już wrak. Do tego odnoszę wrażenie że nie ma odpowiedniej głowy do wygrywania. Przez szatnie Phila przewinęło się już pół ligi a sukcesów brak.
zdrowia brakuje- to jest podstawowy problem embiida.
a ten sezon w ich wykonaniu jest ciężki do opisania.

a ja mam podejrzenie graniczące z pewnością, że jest kilku "ananasów", których zdrowie jest w opłakanym stanie ale "udają" że grają żeby im kontraktów nie anulowali.
Taki Embiid nie ma już kolan i musi pauzować, Kawhi też nie ma kolan i tam już nawet szamani nie pomogą, PG13 kolejny przypadek zniszczonego przez kontuzje gracza. Z młodych Morant i Zion co jakiś czas wylatują i trafiają na stół w szpitalach. Jest jeszcze najśmieszniejszy ananas Benek Simmons, tylko tam oprócz kruchego zdrowia występuje cyklicznie incydent kałowy, on już też za długo nie "pogra".

a ja mam podejrzenie graniczące z pewnością, że jest kilku "ananasów", których zdrowie jest w opłakanym stanie ale "udają" że grają żeby im kontraktów nie anulowali.
Taki Embiid nie ma już kolan i musi pauzować, Kawhi też nie ma kolan i tam już nawet szamani nie pomogą, PG13 kolejny przypadek zniszczonego przez kontuzje gracza. Z młodych Morant i Zion co jakiś czas wylatują i trafiają na stół w szpitalach. Jest jeszcze najśmieszniejszy ananas Benek Simmons, tylko tam oprócz kruchego zdrowia występuje cyklicznie incydent kałowy, on już też za długo nie "pogra".
:Duke3d::Duke3d::Duke3d::Duke3d::Duke3d:

Jeszcze Lonzo. Tam były jakieś ciężkie rekonstrukcje po których normalny człowiek miałby problemy nawet z prostym chodzeniem.

Najlepiej przytankować i obronić pick, bo to nic z tego nie będzie w tym sezonie :fjedzia:
żeby wyjść z tego z twarzą sztab musiałby zarządzić im jakieś długie kontuzje.
ciężko tankować mając w składzie embiida i george'a.
maxeya pomijam, bo on jeszcze przed górką.
tamta dwójka czasu nie ma za wiele, a zdrowie wyraźnie nie pomaga.

możliwym jest również taki scenariusz, że oni w końcu zaczną wygrywać i wpadną do playoffs z jakiegoś niższego miejsca psując komuś pierwszą rundę.

żeby wyjść z tego z twarzą sztab musiałby zarządzić im jakieś długie kontuzje.
ciężko tankować mając w składzie embiida i george'a.
maxeya pomijam, bo on jeszcze przed górką.
tamta dwójka czasu nie ma za wiele, a zdrowie wyraźnie nie pomaga.

możliwym jest również taki scenariusz, że oni w końcu zaczną wygrywać i wpadną do playoffs z jakiegoś niższego miejsca psując komuś pierwszą rundę.
Jedyny sposób na ten sezon i cały "proces" to grać w regularnym mało Embidem i Georgem, żeby byli na 100% zdrowi na Playoffs i jakoś się do tych playoffs doczłapać na farcie.

Czyli fantastyka.

Jedyny sposób na ten sezon i cały "proces" to grać w regularnym mało Embidem i Georgem, żeby byli na 100% zdrowi na Playoffs i jakoś się do tych playoffs doczłapać na farcie.

Czyli fantastyka.
Ostatnie miejsce z Playinów i wypad w pierwszej rundzie z jaśkami. Latem drama i wyprzedaż. Ciekawe kto się skusi na ten szpital.

Back