M
Mariusz Olkiewicz
Guest
Chciałbym się do Was zwrócić z prośbą o pomoc w znalezieniu nazwy dla Bloga który planuję stworzyć.
Nazwa będzie oczywiście domeną i powinna wskazywać na to, że to blog o MMA.
Planuję zrobić Blog na własnej domenie, a nie na jakiejś platformie blogowej choć może niesłusznie, Wasza pomoc będzie nieoceniona bo Ja w tych kwestiach nie jestem tak biegły jak w Photoshopie;)
Od razu napiszę, że nie będzie to konkurencja dla bloga @naivera bo tak analitycznych treści i tak dostosowanych do bardzo wąskiej(hardkorowej) grupy fanów MMA tam na dzień dzisiejszy się nie spodziewam. Nie chcę napisać, że pójdę w stronę pudelka oraz tylko i wyłącznie chwytliwych tematów ale będzie to subiektywne spojrzenie na sprawy szerzej komentowane, a forma jaką przebierze może niejednokrotnie otrzeć się o kontrowersję ponieważ autorem często targają różne emocje:-) Zdecydowanie będzie to bardziej przypominało blog Jurasa niż @naivera i będzie pewnie co oczywiste dość ściśle związane z tym co jest potężnie komentowane na Cohones.
Ponieważ często Wasze komentarze pewnych sytuacji są tak trafne i tak pokrywające się z Moimi myślami to będę się pewnie zwracał z prośbą o publikację na swoim Blogu również Waszych treści oczywiście podpisane Waszym imieniem i nazwiskiem/pseudonimem.
Do Sedna, do tej pory wymyśliłem takie nazwy:
- MMA Show (www.mmashow.pl)
- MMA HD - wyraźnie o MMA (www.mmahd.pl)
- MMAinstream (www.mmainstream.pl)
- Bloghones (www.bloghones.pl) <- to była pierwsza myśl lecz nie wiem czy nie za bardzo ingeruję w nazwę forum oraz czy promocyjnie ma to sens bo nic nie wskazuje na MMA.
Mam swojego faworyta lecz gdy któraś z Waszych propozycji przypadnie Mi do gustu to postaram się odwdzięczyć jakąś zniżką na koszulkę.
Z góry Dzięki!