Niech mi dadzą walkę, a po pierwszej zobaczą, że moje walki przyciągną w przyszłości znacznie większą publikę niż te z najmanem ;)
powiedział, że jak przegra to "zawiesi rękawice na kołku" sam jest kurwa kołek a jedyne rękawice jakie powinien zakładać to te kuchenne, choć niewykluczone, że przegrałby z widelcem przez sub
Nawet jak Najman pójdzie na tak ciężko wypracowaną emeryturę sportową to i tak będzie promował Bazelaka z którym ma świetny kontakt i świetne warunki by zostać następcą El Testosterona
W pierwszej walce było śmiesznie, w drugiej jeszcze śmieszniej, w 3 boje się co będzie. Jednak mam nadzieję, że nic, a także tej walki nie będzie.
Na jednym z portali czytalem, że zaraz po wyjściu z klatki najmanowi towarzyszyły bardzo "ciepłe" słowa Mirka :) Potem przeprowadzili z nim króciótki wywiad, w którym powiedział, że DEFINITYWNIE KOŃCZY KARIERĘ Zawsze już po walkach mówił, ze to ona czuje się zwycięzcą, więc może rzeczywiście skończy?
http://boxingnews.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=30101:najman-definitywnie-kocz-karier&catid=1:latest-news
nie no litości. Ile mozna. po wczoraj to on się nie powinien już nigdzie pokazywać publucznie a od miejsc gdzie się biją uciekać jak od burneiki
Kim jest ten Mieczysław Mikołajczyk i to całe "Mike Promotions"? Google podpowiada, że może chodzić o tego pana. Typ z wywiadu to typowy Polak powracający do kraju z Ameryki w latach '90, a Mike Mieczysław Mikołajczyk to auto-komis w Oławie.