Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Różne są gatunki tego robactwaprzecież Trump współpracuje z Żydami
A robactwo trzeba, wiadomo co trzebaRóżne są gatunki tego robactwa
Zdechł gad w szpitaluelegancko, mam nadzieję że w pace też mu dupe rozpruli za to co zrobił
No to wiem ale wcześniej siedział za kratamiZdechł gad w szpitalu
Bardzo wporzo chłop, dobrze gada na jutubie, kurwa szkoda go, na cohones byłby swojak
Takie łajzy jak ta karateka to jest właśnie problem dzisiejszej Europy, problem który sprawił, że normalni ludzie boją się wyjść na ulicę. To jego przydałoby się wysłać do serca uk, francji czy szwecji. To już nie jest śmieszne, sytuacja jest beznadziejna. Mam wielką obawę o nasze dzieci, które będą przeżywać katusze. Pamiętacie świat 20 lat temu? Nie do ogarnięcia, jak to się zjebało. A co będzie za 20? Nie jestesmy nawet sobie w stanie tego wyobrazićPodobno jest po i jest ok. Policja na wyjebane na sprawę.
Dzięki Karatekyx prosimy o wiecej tylko po to żebyś mógł dostać kebsika „prosto do mordy”
piękny Polski zestaw imprezowy, a nie jakieś tam łyski ze szklanką za 89,90Nadludzie są wśród nas
Chyba przedimprezowypiękny Polski zestaw imprezowy, a nie jakieś tam łyski ze szklanką za 89,90
ŚniadaniowyChyba przedimprezowy
Nie no tyle to nie, gdzie tam kwaszone na śniadanie, wątroba leży po takim odżywianiu. Sama czyściochaŚniadaniowy
I jeszcze na pusty żołądekNie no tyle to nie, gdzie tam kwaszone na śniadanie
Sam niech sobie weźmie na swoje 32m2 na zamkniętym osiedlu w stolycy ze dwie czarne małpy z Afryki i przynajmniej jednego tęczowego dewianta.Takie łajzy jak ta karateka to jest właśnie problem dzisiejszej Europy, problem który sprawił, że normalni ludzie boją się wyjść na ulicę. To jego przydałoby się wysłać do serca uk, francji czy szwecji. To już nie jest śmieszne, sytuacja jest beznadziejna. Mam wielką obawę o nasze dzieci, które będą przeżywać katusze. Pamiętacie świat 20 lat temu? Nie do ogarnięcia, jak to się zjebało. A co będzie za 20? Nie jestesmy nawet sobie w stanie tego wyobrazić