Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
i kolega przytrzymał do zdjęcia 50taka złowionego w trolu na sg real eel 30cm. Ogólnie szczupaki na górkach praktycznie nie aktywne, za to trzciniaki chętne nawet do współpracy.to tak jest na rybach?
;)

to tak jest na rybach?
;)
A nie używasz przypadkiem haczyków bez zadziorów? Ewentualnie zmień kija na bardziej miękkiego, wtedy łatwiejDziś z jednej strony były mega emocje z drugiej rozczarowanie . 6 ryb na haku i tylko dwa szczupaczki na brzegu. Duży z tych które łapałem jesienią wziął na koniec. Ciężko było z nim na kiju do 16g. Spadł z kotwiczki pod samym brzegiem. Tyle że zobaczyłem go w całej okazałości i odpłynął. Za tydzień dam im popalić. Oprócz tego spadły jeszcze dwa szczupaki i sandacz.

Ja się nie znam, ja nie wędkarzJak to węzły z pierwszej lepszej książki o wędkarstwie. Nie wiem czy jeszcze mam książkę sprzed 20 lat to tego typu węzły będą w niej opisane.
![]()

Ja się nie znam, ja nie wędkarz![]()
Akurat w F1 każde dziesięciolecie przynosi rewolucje i drastyczne zmiany w przepisach odnośnie budowy bolidów. Tylko z zewnątrz te sprzed piętnastu lat są podobne do obecnych. Wręcz cały postęp technologiczny który widać w dzisiejszych samochodach dokonuje się właśnie przede wszystkim w F1.No tak mi się się wydaję bo już od tylu lat nie łowię, ale trudno coś bardziej udoskonalić i wymyślić. To tak samo jak w sportach i takim F1, ludzie już dużo rzeczy dopracowali w których coś jest strasznie poprawić żeby działało lepiej, czy to efekty podczas ćwiczeń czy ułamki sekund lepszy bolid. Wiadomo że są jakieś luki, ale nie oszukujmy się takie wędkarstwo które jest uprawiane od wieków ciężko na chwilę obecną jeszcze bardziej dopracować.
Madcat Piotr Boufal Vistula X2 plus kołowrotki Dam 10.000. plecionka 0.50 do 100kg. Spławiki podwodne i inne bajery. Mój syn i kolega chodzą z ciężkim spinningiem.Nigdy nie miałem okazji zaczaić się na suma. Chętnie bym poholował jakiegoś 2m skurwiela.
Jakieś madcaty ?