MysticBęben
UFC Featherweight
I tak jesz co drugi obiad, więc do 10:15 zapomnisz, coś widział.O kurwa, z rana? Z rana tak kolegów traktujesz? Co za buc
Dam podwójny spoiler, żeby uratować innych.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I tak jesz co drugi obiad, więc do 10:15 zapomnisz, coś widział.O kurwa, z rana? Z rana tak kolegów traktujesz? Co za buc
Kiedyś ci się zrewanżuje taką fotką z Bożenem DykielemI tak jesz co drugi obiad, więc do 10:15 zapomnisz, coś widział.
Dam podwójny spoiler, żeby uratować innych.
Ale wrzuć taką, żeby była z Purem. Będzie na czym oko zawiesić.Kiedyś ci się zrewanżuje taką fotką z Bożenem Dykielem
Jest taka scena w Znachorze. Nie wiem czy był Pur, ale było mycie podlogiAle wrzuć taką, żeby była z Purem. Będzie na czym oko zawiesić.
@Masu - zwiększ jej kieszonkowe!![]()
Panowie, spokojnie, po to ten świat się różni, żebyśmy się wzajemnie potrzebowali. Są na tym świecie Liszowskie, są też Lopezki ;D Lecę na uczelnię, miłego!
Jest jeszcze lepsza scena w "Awansie", jak ją dyma Janosik. Puru nie było na pewno, ale może coś innegoJest taka scena w Znachorze. Nie wiem czy był Pur, ale było mycie podlogi
MISTRZ, USER DEKADY, SŁOWA NIE SĄ W STANIE OPISAĆ MOJEGO ZACHWYTU. Że czcionka lepsza niż oryginał to chyba mówić nie muszę @klimekone :*
@SCStunner ban fb 24h :*Że czcionka lepsza niż oryginał to chyba mówić nie muszę @klimekone :*
1:1, ayeeeeeah!@SCStunner ban fb 24h :*
To może jeszcze coś np...przyszlem to jestem by michiMISTRZ, USER DEKADY, SŁOWA NIE SĄ W STANIE OPISAĆ MOJEGO ZACHWYTU. Że czcionka lepsza niż oryginał to chyba mówić nie muszę @klimekone :*
Ty wez jeszcze umyj ten tusz bo nikt mi nie zechce takiej bałaganiary. I trzeba ją będzie w domu, starą panne, trzymać.Dobra, już nie będę robił śmietnika Mysticowi na jego blogu :)
Ale właśnie historia Cohones pisze się na naszych oczach (albo raczej w zeszycie @klimekone ). Tak oto przygotowałem sobie taki szablon i mogę oficjalnie ogłosić, że w kąciku Cohones będą umieszczane wszystkie "złote myśli" na forum.
![]()
Zmieścisz na 2 stronach historię gronostaja o analu?Dobra, już nie będę robił śmietnika Mysticowi na jego blogu :)
Ale właśnie historia Cohones pisze się na naszych oczach (albo raczej w zeszycie @klimekone ). Tak oto przygotowałem sobie taki szablon i mogę oficjalnie ogłosić, że w kąciku Cohones będą umieszczane wszystkie "złote myśli" na forum.
![]()

To nie jest brudne, to czarna czesc buteleczki przeswituje przez lekko transparentny plastik xDTy wez jeszcze umyj ten tusz bo nikt mi nie zechce takiej bałaganiary. I trzeba ją będzie w domu, starą panne, trzymać.
To nie jest brudne, to czarna czesc buteleczki przeswituje przez lekko transparentny plastik xD
QUOTE]
No dobra, podwyższam kieszonkowe jednorazowo na lepszy tusz
Transparentny - ładnieś córkę wychował, @MasuTo nie jest brudne, to czarna czesc buteleczki przeswituje przez lekko transparentny plastik xD

Też mam w domu taką małą szafkę (półeczkę właściwie). Trzymam w niej cohones kur z wolnego wybiegu :)moja szafka a.k.a KĄCIK COHONES
Elegancko :)Oczyyyywiścieeee(to chyba to, nie?)
@Masu jedną buteleczkę umyłem, a Push Up Mascarę wyjebałem, bo się domyć nie chciała :D
![]()

Elegancko :)
Królu złoty, to jeszcze byś moje ego trochę dopieścił i tytułowy post z pierwszej strony tego blogaska dał na kącik?
PS: Jak kiedyś wygram kolację z Asią Jóźwik, to Ci odstąpię! Kącik rewelacyjna robota!
Temat o grubości a tu jakieś wierszyki...
Wracając do prawdziwego tematu to opierdoliłem dziś na śniadanie pół kilo kaszanki z cebulą i ogórami kiszonymi. Dieta KUHWA!![]()
Jeśli podsmażona to szacunek i zazdro. Dawno nie jadłem, a że mam już zakupione 3/4 Luksusu na wieczór to chyba ogarnę temat. Muszę zrobić dobry podkład bo jutro urodziny teścia.

Te 50 Cent - zajrzyj do tematu Street WorkoutJa ojebalem kawior i wjezdzam na trening na pełnej. Nara leszcze!
![]()