D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Dance with the dead "Andromeda" w oprawie wizualnej The 80's guy z wstrzykami z filmow, ktorymi jaralem sie za dzieciaka

AAAAAAAAAAA!!!!111!!

Cała otoczka wokół tego zespołu jest mega. Ilośc walk ulicznych która się w ich życiu przewineła to jest jakiś kosmos
Teksty też zajebiście na plus bo bardzo niepoprawne polityczne tym bardziej, że pisane w czasach kiedy tą scene zżerała polityczna poprawność. Szkoda tylko, że zespół aktualnie jest mocno podzielony. Wokalista i basista sie nienawidzą. Ale jeden i drugi wypuszcza sporo zajebistych pobocznych projektów. Ja osobiście najbardziej lubię ten klasyczny pierwszy album z mojego avatara.
PIONA ZIOM!To jest tak zwariowana kapela, że ja pierdoleCała otoczka wokół tego zespołu jest mega. Ilośc walk ulicznych która się w ich życiu przewineła to jest jakiś kosmos
Teksty też zajebiście na plus bo bardzo niepoprawne polityczne tym bardziej, że pisane w czasach kiedy tą scene zżerała polityczna poprawność. Szkoda tylko, że zespół aktualnie jest mocno podzielony. Wokalista i basista sie nienawidzą. Ale jeden i drugi wypuszcza sporo zajebistych pobocznych projektów. Ja osobiście najbardziej lubię ten klasyczny pierwszy album z mojego avatara.
polecam ten podcast z Harleyem Flanaganem.
na żywo w oryginalnym składzie to jest mistrzostwo, chuja widać ale i tak jest moc. sam nie raz moshu nakuriwałem ale czegoś takiego to ja nie widziałem haha
Grass i dwa covery

kurwa, kiedys wielkim fanem GNR bylem, jak Wasze babcie byly, jeszcze dziewicamiUwaga, szukam starych rokowych piosenek z lat 70,80,90, podrzucicie jakieś kawałki :D
ja mam to do siebie, ze nie obrazam sie na muzyke i wchodzi mi do dzisiajkurwa, kiedys wielkim fanem GNR bylem, jak Wasze babcie byly, jeszcze dziewicamija mam to do siebie, ze nie obrazam sie na muzyke i wchodzi mi do dzisiaj
Uwaga, szukam starych rokowych piosenek z lat 70,80,90, podrzucicie jakieś kawałki :D
74 w styczniu skonczylemScurvi emerycie to ile ty już masz lat :D