S
Scurvol
Guest
dwa kawalki ten sam
sampel/motyw
, chronologicznie:
sampel/motyw
, chronologicznie:Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
sampel/motyw
, chronologicznie:Domyśliłem sie:D Do tego drugiego mam sentyment, bo często śmigał w TV jak byłem młodziakiem:)tylko ten gorny kawalek mi sie podoba![]()
nie, nie chodzi o to ze jarajoDomyśliłem sie:D Do tego drugiego mam sentyment, bo często śmigał w TV jak byłem młodziakiem:)

Nie, nie tylko o to, po prostu dobrze numer buja:)nie, nie chodzi o to ze jarajo![]()

Nie wrzucałem jeszcze elektroniki więc czas zapodać. Niestety, lubie tylko tę mroczą, brudną, wulgarną
Lajk za Combichrista, byłem na 2 koncertach, mam wszystkie płyty. Jak robili za support dla Rammsteina to kumpel ogarniał dla nich damy z negocjowalnym afektem. Ciekawostka w riderze Rammsteina są wymienione dwie cycate blondynku które połykają.
Na Orange 2009 grał Crystal Method, w riderze mieli "10 white organics socks". Wtedy Orange było organizowane przez Sony (mieli spółkę córkę od koncertów). Kumple długo myśleli, nie dopytali menadżera i kupili 10 par bawełnianych białych skarpetek. Koncert ma się odbyć, podchodzi menadżer i prosi o "socks" kumpel mu daje. Facet zaczyna się śmiać i wyjaśnia, że w slangu Las Vegas white organics socks to kokaina. Pośmiali się, kumpel poszedł do szefa, ten dał mu kasę i musiał podlecieć do dilera który obsługiwał backstage festiwalu.Hahaha, lajk za wiedzę o połykaczkach.
Na Orange 2009 grał Crystal Method, w riderze mieli "10 white organics socks". Wtedy Orange było organizowane przez Sony (mieli spółkę córkę od koncertów). Kumple długo myśleli, nie dopytali menadżera i kupili 10 par bawełnianych białych skarpetek. Koncert ma się odbyć, podchodzi menadżer i prosi o "socks" kumpel mu daje. Facet zaczyna się śmiać i wyjaśnia, że w slangu Las Vegas white organics socks to kokaina. Pośmiali się, kumpel poszedł do szefa, ten dał mu kasę i musiał podlecieć do dilera który obsługiwał backstage festiwalu.