Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ostatnio trafiłem na informacje o tym jak prosperity lat 80 w Japonii wpłynęło na stworzenie ich rodzimego ambientu.
Otóż ludzie w swym bogactwie zaczęli do dekoracji domów zatrudniać także...dekoratorów dźwiękowych. I tak narodziła się muzyka przestrzeni. Zaczęto tworzyć muzykę stworzoną do konkretnych pomieszczeń, lokacji.
Czasem zamawiało się muzykę konkretnie dla swojego lokuk, czasem artyści tworzyli album pod konkretny typ i styl pomieszczeń i sprzedawali chętnym.
I tak narodził się Hiroshi Yoshimura.
Swój pierwszy pełny album nagrał z myślą o konkretnym muzeum i pomieszczeniach w których ma być odtwarzany.
Jednak okazał się na tyle dużym sukcesem i tak wybitny, przełomowy, że został wydany normalnie.
Dobrze mi to wchodzi.
Jest tu niewiele a jednocześnie wszystko jest tak na miejscu, że nic by się nie zmieniło:
Ja pierdolę jakie to jest zajebiste
w samochodzie leci non top
Moje dzieci słuchają tej muzyki. Same pokazują paluszkiem na te kawałki na youtubieTylko dzieci szkoda....
WikingowieMoje dzieci słuchają tej muzyki. Same pokazują paluszkiem na te kawałki na youtubie
Przysięgam, włączam a one rzucają wszystko, stają i zaczynają się bujać do tego i każą powtarzać raz za razem, nie tylko ten kawałek ale i inne.
Ile już mam komicznych filmików nagranych, są jak w hipnozie, żaden baby shark nie ma podjazdu
Wiesz, że one zamiast wieczorynki oglądają Rambo, a liczyć do 100 uczyli podczas Johna Wicka, Andrzej kazał im liczyć padające trupyTylko dzieci szkoda....
Takto jest jedna melodia całe 10 godzin?