Muzyka

Bardzo podoba mi się ciężar tej bodajże australijskiej ekipy

Nowa Zelandia, ale blisko. Szkoda, że za bardzo to u nas nie leży, a jak już leży to w mało fajnych cenach. Zresztą jak odzyskam swoje życie to i tak potestuję w końcu Tidala.

Nowa Zelandia, ale blisko. Szkoda, że za bardzo to u nas nie leży, a jak już leży to w mało fajnych cenach. Zresztą jak odzyskam swoje życie to i tak potestuję w końcu Tidala.
Australia, Nowa Zelandia -jeden chuj. Co cię tak zajmuje ?

Genialny artysta, wykonawca muzyki dawnej. Bardzo ceniony w naszym kraju (wydaje się, że z wzajemnością). Korzystając z okazji jego udziału w krakowskich Misteriów Paschalia, utwór zupełnie innej kategorii :wink:.
Ludowa muzyka rumuńska oczywiście w jego wykonaniu (moim zdaniem genialnym).

Niespodziewanie zaatakowało mnie na YT. Prawdziwe lata nie słuchałem Nightwisha, odkąd Tajra odeszła. Dobra szanta!

12074702_10205845604156222_2220909892195487853_n.jpg

Genialny artysta, wykonawca muzyki dawnej. Bardzo ceniony w naszym kraju (wydaje się, że z wzajemnością). Korzystając z okazji jego udziału w krakowskich Misteriów Paschalia, utwór zupełnie innej kategorii :wink:.
Ludowa muzyka rumuńska oczywiście w jego wykonaniu (moim zdaniem genialnym).

Nie wiem co o Tobie myśleć...On tak na serio?:D @Masu @Orest @Comber @OjciecWewiura

Co do Devina solo, to świetnie wyszło Kingdom w EMG.

@Luke Devin Townsend dobra muza ostatnio też słuchałem płytki jego zespołu Strapping Young Lad.

SYL to była jedna z najlepszych i najoryginalniejszych kapel w historii metalu, która dotarła do "szerszej publiczności". Fajnie, że wstawiłeś pierwszą płytę! Ja najbardziej lubię "City" i "Alien", ale na każdej było dobrze.

@Instinct widze wiesz co w HH trawie piszczy.nie wiesz co się stało z Jędkerem?
Jędker Realista od fleszy dystans zakończył kariere chyba definitywnie w 2012 roku po tym jak go hejt zjadł po 2 płycie Monopolu (rapową w 2009 kiedy zamiast robić płyte ZIP Składu wolał iść nagrywać dance)
na rapową scene nawet jakby chciał wrócić to raczej droge ma zamkniętą i nikt go poważnie już nie potraktuje więc sobie dał spokój

zresztą mi się wydaje że mu się coś popierdoliło w głowie, pięknie stylówke zmienił :lol:

Last edited:
Jędker Realista od fleszy dystans zakończył kariere chyba definitywnie w 2012 roku po tym jak go hejt zjadł po 2 płycie Monopolu (rapową w 2009 kiedy zamiast robić płyte ZIP Składu wolał iść nagrywać dance)
na rapową scene nawet jakby chciał wrócić to raczej droge ma zamkniętą i nikt go poważnie już nie potraktuje więc sobie dał spokój

zresztą mi się wydaje że mu się coś popierdoliło w głowie, pięknie stylówke zmienił :lol:

To wiem że skonczył na monopolu.Zastanawiałem się czy poszedł dalej w stronę muzyki jako .np producent,organizator itp.Ale stylówa gruba,nie poznałbym na ulicy :D

To wiem że skonczył na monopolu.Zastanawiałem się czy poszedł dalej w stronę muzyki jako .np producent,organizator itp.Ale stylówa gruba,nie poznałbym na ulicy :D
na czym zarabia aktualnie to ciężko mi powiedzieć na pewno nic związanego z rapem ani od strony muzycznej, organizacyjnej ani żadnej

Back