Kiedyś to było RockRadio Ola Bejma 22:00 wtorek, audycja po zmroku - tam to się działo ;)wtedy dużo takich Polskich klasyków leci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kiedyś to było RockRadio Ola Bejma 22:00 wtorek, audycja po zmroku - tam to się działo ;)wtedy dużo takich Polskich klasyków leci.
przyznam szczerze że nie słyszałem, ja głownie rmf albo zet, faja muzyka i przede wszystkim mało reklam jest w nocy.Kiedyś to było RockRadio Ola Bejma 22:00 wtorek, audycja po zmroku - tam to się działo ;)
Bo to radio po czasie chyba zlikwidowali. Ola Bejm była genialna. To były dobre czasy (jakoś 2000 rok)przyznam szczerze że nie słyszałem, ja głownie rmf albo zet, faja muzyka i przede wszystkim mało reklam jest w nocy.
No niby jest, ale nie ma Oli :PPolecam antyradio.
Kiedyś to było RockRadio Ola Bejma 22:00 wtorek, audycja po zmroku - tam to się działo ;)
Nie ma to jak podziemny Polski mjuzik!
Dalej czasem odpalam ich cedeka.
dopiero w niedzielę będę mógł uploadować coś. Tutaj są do odsłuchu, ale niestety nie można ściągać -> https://www.mixcloud.com/trakmajster/@trakmajster mógłbyś udostępnić kilka swoich kwałków/setów w mp3 ? wybieram sie na nastepny weekend na regaty na morzu srodziemny i czeka mnie ładnych pare godzin za kolkiem, z checia bym posluchal cos Twojego w aucie.
tutaj spakowałem kilka moich secików:@trakmajster mógłbyś udostępnić kilka swoich kwałków/setów w mp3 ? wybieram sie na nastepny weekend na regaty na morzu srodziemny i czeka mnie ładnych pare godzin za kolkiem, z checia bym posluchal cos Twojego w aucie.