Witam, chciałbym przedstawić spot, który zrobiłem dla firmy Mofo Textylia :-) Wrzuciłem go tu, bo jestem ciekawy Waszych opinii :-) Jak Wam się podoba moja pierwsza tego typu praca? :-)
Wracaj lepiej do trailerów i highlightów :-) albo nie... jesteś zbyt silną konkurencją :-) Szczerze to nie trawię takiej muzyki i gdybym gdziekolwiek się natknął na taką reklamę to jeśli by mnie bardzo ciekawiła oferta - dźwięk bym wyciszył, a jeśli nie - od razu bym film wyłączył.
hehe ja nawet od trailerów nie odszedłem ;) w tym tygodniu ponad 2-minutowy trailer ze spokojną muzą :D no wiesz, każdy ma swój gust ;)
Generalnie spoko, ale uważam, iż muzyka jest nieadekwatna do potencjalnych odbiorców usługi, są melodie dużo bardziej neutralne :)
Z reguły właścicielami firm są ludzie trochę "starszego pokolenia" i do nich może ten dubstep nie trafić - sugerowałbym zmianę muzyki na lżejszą. Druga sprawa, że slajdy za szybko przeskakują, przez co są praktycznie nieczytelne. Mógłbyś wybrać najlepsze z nich i dać odbiorcy możliwość lepszego (troszkę dłuższego) zaznajomienia się z nimi. Reszta ok.
Dokladnie, za duży chaos. Jakbym był klientem, to bym pomyślał, ze coś próbują ukryć, ze tak szybko wszystko przeskakuje i nawet przyjrzeć się nie można. :D Już nie wpsominając o zapamiętaniu wszystkich usług. No i KSW wraz z Matheo mogą was ścignąć za muzykę. :P
Wszedzie Dubstep :D w trailerach gier filmów i nawet reklam co sie dzieje z tym swiatem :D bardzo fajna reklama :P