Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
My za to mamy Magdę, jedyna dziewczyna która z nami wytrzymała. Monia() i ta druga co się lansować lubiła już dawno u konkurencji. Jeszcze Mrozu i Naiver robią dobrą robotę, a tych innych portali w ogóle mogłoby już nie być(nic nowego nie wnoszą).
U nas też jest sporo do poprawienia i ostatnimi czasy chyba widać, że wszystko idzie ku lepszemu (typowania gal, weekendowe przeglądy, artykuły, więcej wywiadów, itd.)
Primo Ultimo, MMARocks m Cohones. Szach mat.Nigdy nie będzie tak, że będziemy z wszystkim najszybsi, ale ten najważniejsze newsy, typu jakieś mocne zestawienie, z reguły trafiają na główną bardzo szybko. Wpisy typu "Conor pokazuje kolor swojej dzisiejszej kupy" mogą się pojawiać dzień, dwa później od publikacji u konkurencji, ale czy to coś złego? :D Każdy portal ma swoje mocne strony - mma.pl ma klikalne wywiady, lowking analizy, mmanews jakieś "inside info" (chociaż niektóre okazywały się z dupy wzięte), ale u nas jest najszersza "oferta programowa". Każdy niech zagląda, gdzie chce. U nas też jest sporo do poprawienia i ostatnimi czasy chyba widać, że wszystko idzie ku lepszemu (typowania gal, weekendowe przeglądy, artykuły, więcej wywiadów, itd.)
No spoko, może akurat wtedy tak się zgrało negatywnie dla WasPoka. :) 2 dni trochę mała próbka IMO, ale i tak jestem ciekaw. Ja już widzę, że z aresztowaniem Volkana byliśmy pierwsi, chociaż to niedziela.
Oj newsy o Connorze (czy tam nawet o kolorze jego stolca) zawsze są na czas, jeden redaktor o to dbaConor pokazuje kolor swojej dzisiejszej kupy" mogą się pojawiać dzień, dwa później od publikacji u konkurencji
Tutaj się zgadzam, zwłaszcza ilośc wywiadów w ostatnim czasie bardzo wzrosła, co bardzo cieszyU nas też jest sporo do poprawienia i ostatnimi czasy chyba widać, że wszystko idzie ku lepszemu (typowania gal, weekendowe przeglądy, artykuły, więcej wywiadów, itd.)
Spoko tutajmma.pl w moich oczach straciło po współpracy z niegowskim. Więc filar sztywności sebix rzucał brzydkimi słowami wokoło i jak to wracało to banował (bez inwektyw pisałem). Wtedy zakończyło się moje sprawdzanie tego portalu.
Poprawilem.Spoko tutaj bana za niewinność nie dostaniesz nikt nie będzie na ciebie klął
Bardzo dobre.Poprawilem.
Mysłałem, ze mmarocks w tej materii juz tez weszło na wyższy poziom.Nie można też nie wspomnieć o chwytliwych tytułach
Mysłałem, ze mmarocks w tej materii juz tez weszło na wyższy poziom.
Uderz w stół
UFC style!Domenę rzeczywiście mają dobrą. Plan jest taki: ich wykupić, portal zaorać, domenę przekierować.
UFC Poland było zajebiste? Hehehe przecież to był ten sam poziom co jest na mma.pl. Ten cały Paczkowski gówno się znał na mma. Nie wiem jak teraz bo nie śledzę i nie mam zamiaru.Mma.pl ma nawet 2 fanpage.Jest jeszcze mma pl II wykupili zajebisty fanpage UFC Poland, które było zajebiste i zrobili jakąś ojcowiznę z tego
On tam teraz pisze newsy.Ten cały Paczkowski gówno się znał na mma. Nie wiem jak teraz bo nie śledzę i nie mam zamiaru.
Paczkowski + Monia w newsach i mamy odpowiedz :DOn tam teraz pisze newsy.
Newsy wrzucali szybko o ufc, na pewno lepsze niż to co terazUFC Poland było zajebiste? Hehehe przecież to był ten sam poziom co jest na mma.pl. Ten cały Paczkowski gówno się znał na mma. Nie wiem jak teraz bo nie śledzę i nie mam zamiaru.