Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
za $$$ mozesz kupic tzw lajkiCo wy na to, pudelek o mma was pokonał!
Wojtek ostatnio kilka stów dostał na livie jak oglądałem i prawie zawału dostałteraz portale robią livy i to jest nowy silny model, u mmarocks jeszcze nie widzialem, musza gonic konkurencje (albo i nie) - ostatnio nawet rownolegle lecial live Wojtka i Filipa
Co wy na to, pudelek o mma was pokonał!
Wojtek ostatnio kilka stów dostał na livie jak oglądałem i prawie zawału dostał
cohones, a oni cucumbers zrobilite mma.pl stosuje niefajne praktyki chodząc po tym serwisie nie wiedząc kiedy można polajkować fanpage. potwierdzone info
Jajebe:|oni cucumbers zrobili
Statsami interesuję się od dawna i obserwuję co nieco u konkurencji. Pamiętam jak mieli 23 tys. polubień, a dwa dni później 65 tys. :D Wejść na główną nie da się jednak kupić, tu ich przebijamy (zależnie od miesiąca) 5-10 krotnie, a mniejsze portale mają od nas nieraz nawet 30-50 razy mniej wejść.Podobno są kwity, że kupowali lajki.
dlatego nie ma sensu sugerowac sie iloscia tzw followersow bo, naprawde sporo profili na FB ma to podkrecone. To nie jest wiedza tajemna ani zadne teorie spiskowe, za piniazki mozna to zrobic. Mnostwo jest kont, ktore maja dajmy na to po 300 tys lajkow a pod postami po 10 reakcji i dwa komentarze na krzyz. Ogolnie media spolecznosciowe to doskonale narzedzie do tworzenia fikcji.Statsami interesuję się od dawna i obserwuję co nieco u konkurencji. Pamiętam jak mieli 23 tys. polubień, a dwa dni później 65 tys. :D Wejść na główną nie da się jednak kupić, tu ich przebijamy (zależnie od miesiąca) 5-10 krotnie, a mniejsze portale mają od nas nieraz nawet 30-50 razy mniej wejść.
teraz portale robią livy i to jest nowy silny model, u mmarocks jeszcze nie widzialem, musza gonic konkurencje (albo i nie) - ostatnio nawet rownolegle lecial live Wojtka i Filipa
Uwielbiam to. :) Dawaj konkrety. Pokaż też te, z którymi jesteśmy absolutnie pierwsi. Czcze gadanie IMO. Statystyki byłyby zapewne "wyrównane", jeśli nie na naszą korzyść.Mmarocks jest pierwszym portalem na ktory zaczalem aktywanie wchodzic.
Jeden z minusow to ze śpicie z niektorymi niusami i dodajecie je po czasie.
Ale mimo wszystko #1 MMAROCKS
Boże już myślałem że konkurencja Duubertową podkupiła.
Nie spinaj się mam porównanie bo śledzę tez inne strony i przykładowo na krwawym łokciu wrzucają jakiegoś ciekawego niusa który u was jest trochę pozniej. Myślę że to nie tylko moje zdanie, robicie super robotę ale czasami sobie przysniecieUwielbiam to. :) Dawaj konkrety. Pokaż też te, z którymi jesteśmy absolutnie pierwsi. Czcze gadanie IMO. Statystyki byłyby zapewne "wyrównane", jeśli nie na naszą korzyść.
porownanie slabe bo powinienes brac pod uwage polskie portale. Wiadomo, ze panowie zza oceanu beda mieli info szybciejNie spinaj się mam porównanie bo śledzę tez inne strony i przykładowo na krwawym łokciu wrzucają jakiegoś ciekawego niusa który u was jest trochę pozniej. Myślę że to nie tylko moje zdanie, robicie super robotę ale czasami sobie przysniecie
Tak, zgodze sie ale polskie stronki nie spia.porownanie slabe bo powinienes brac pod uwage polskie portale. Wiadomo, ze panowie zza oceanu beda mieli info szybciej
Ale ja się nie spinam (zawsze tak brzmię?) tylko podpytałem o konkrety, bo takie zdania to dla mnie zerowa wartość. Nic się z nich nie dowiaduję. :) BloodyElbow ma bardzo miłą ilość newsów IMO, MMAjunkie absolutnym liderem na ten moment.Nie spinaj się mam porównanie bo śledzę tez inne strony i przykładowo na krwawym łokciu wrzucają jakiegoś ciekawego niusa który u was jest trochę pozniej. Myślę że to nie tylko moje zdanie, robicie super robotę ale czasami sobie przysniecie
Napisalem w ostatnim poscie taki maly przykladAle ja się nie spinam (zawsze tak brzmię?) tylko podpytałem o konkrety, bo takie zdania to dla mnie zerowa wartość. Nic się z nich nie dowiaduję. :) BloodyElbow ma bardzo miłą ilość newsów IMO, MMAjunkie absolutnym liderem na ten moment.
Baju, niestety, ale to bardzo niestety muszę przyznać temu typowi rację. Bardzo często nie jesteście pierwsi z newsami, nawet bym powiedział, że zdecydowanie częściej nie jesteście niż jesteście. Ostatnio kłóciłem się na ten temat na privie z kilkoma użytkownikami Cohones (jeden moderator) i chłopakami z ITC i nawet na szybko zrobiłem porównanie newsów z dwóch ostatnich dni i żadnego nie dodaliście jako pierwsi. Nie mówię, że była między Wami jakaś wielka przepaść godzinowa, ale różnica była. U Was często jest tak, że jak coś się dzieje po 21 to już wszyscy śpią i news wjeżdża dopiero o 5 rano :DUwielbiam to. :) Dawaj konkrety. Pokaż też te, z którymi jesteśmy absolutnie pierwsi. Czcze gadanie IMO. Statystyki byłyby zapewne "wyrównane", jeśli nie na naszą korzyść.
Poka. :) 2 dni trochę mała próbka IMO, ale i tak jestem ciekaw. Ja już widzę, że z aresztowaniem Volkana byliśmy pierwsi, chociaż to niedziela.Baju, niestety, ale to bardzo niestety muszę przyznać temu typowi rację. Bardzo często nie jesteście pierwsi z newsami, nawet bym powiedział, że zdecydowanie częściej nie jesteście niż jesteście. Ostatnio kłóciłem się na ten temat na privie z kilkoma użytkownikami Cohones (jeden moderator) i chłopakami z ITC i nawet na szybko zrobiłem porównanie newsów z dwóch ostatnich dni i żadnego nie dodaliście jako pierwsi. Nie mówię, że była między Wami jakaś wielka przepaść godzinowa, ale różnica była. U Was często jest tak, że jak coś się dzieje po 21 to już wszyscy śpią i news wjeżdża dopiero o 5 rano :D
Mój post nie miał na celu umniejszać waszej pracy i nie jest to atak na Was, redaktorów. Doceniam Waszą prcę tak cyz siak. Pozdro