B
billmurray
Guest
póki co mój rezultat wchodzi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nasz Milik lepszy!Kurwa Giroud jak na poziom półfinału mistrzostw świata to straszne drewno.
Przekonamy się jak zagra kiedyś w półfinale MŚ.Nasz Milik lepszy!

Polak!Nasz Milik lepszy!
Mam dokładnie takie samo odczucie. Tylko bramek brak.Świetny meczyk w dobrym tempie.
No mega widowisko to to nie jest, chwile kopania piłki w obronie czy ataku pozycyjnym zrywane jest jakąś kontrą czy szybkim atakiem. Co kto lubi, dla mnie mecz ogląda się dobrze.Panowie, czy cały mecz to taki beton? Na chuj ja z basenu wychodziłem... Takie foczki właśnie przyszły, że palce po palcówce lizać![]()

Poczekaj, to dopiero 57 minuta.Żyru zjebał już dzisiaj wszystko co się dało.
potwierdzam.Francja od kilku dobrych minut tylko kopie piłkę w przód stojąc głęboko. Niby Belgia za groźnie nie atakuje, ale pewnie skończy się tak jak pisał @billmurray .
Lacazette, ale w domu :)Giroud najgorszy zawodnik na boisku. Poważnie nie ma tam innego chłopa, który wnosiłby cokolwiek do gry w ataku?
Po prostu sędzia słaby. Myli się więcej w stronę Francji i tyle. Marciniak by to ogarnął. Tu karnego gwizdnął, tam nie zobaczył. To by były emocje.Czy tylko mnie wkurwia sędziowanie pod Francję?
Dokładnie. Strasznie pajacuje w końcówce.Mbappe wiele się od Neymara już nauczył, szkoda ale chłopak jest zmarnowany.