Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A więc mamy już FightCard KSW 47:Ogórkia Saudyjska. Nawet stroje podobne.
KSW 69: Kukumbers Attack!A więc mamy już FightCard KSW 47:
![]()
bez trenera i z tym syfem co sie tam dzieje moze byc ciezko.Jutro dobry meczyk Portugalia z Hiszpanią. Stawiam na Hiszpanów
@andrzej_t. Zapraszamy do dyskusji w tym temacie, wiem ze sie jarasz![]()
To nie dział do typowaniaPortugalia 1 - 3 Hiszpania
Wiem, chce po prostu po meczu zacytować swoj post i pokazac jaki jestem gośćTo nie dział do typowania![]()
@andrzej_t. Bajery nie masz skrecowanej to sie nie wpierdalaj![]()
Mieli się Afrykańce pokłócić, a tymczasem...W tym czasie Ramos i prezes federacji hiszpańskiej wzięli się podobno za łby, aż Pique musiał rozdzielać. Zaczyna się przypominać Francja z 2010.
Przecież Czeryszew ma 28 lat.glovin i czeryszev mlode gwiazgy rosna
barkiem w pilce na tej pozycji co gra kamil jest czasem wiecej grane niz noga.Jaaaasne, jedyna nadzieja w tym, że ręką jest mało grane, ot, przyspieszenie, przepychanie, wejścia ciałem i ew. wślizgi na tę konkretną stronę...
Ale żeby to nie było jak z nogą, operowaną przez "najlepszego" chirurga, gdzie gościa wypuścili na boisko po miesiącu, i kontuzja wróciła, bo chirurgia to chirurgia.
Ja to wiedziałem wcześniej.
![]()
Nie mam nic do piłki nożnej, ładnie to wygląda jak dzieci na podwórku się w to bawią. . .
gorzej kiedy tępym analfabetom typu lewansrowski i koledzy, którzy nic w życiu nie dokonali oprócz kopania w piłkę