Mistrzostwa Świata w Rosji 2018 - komentarze

a mowila rano babcia zebys odmowil pacierz to nie..

Omówiłem pacierz już nie raz dzisiaj, ale nie modlę się o takie błahostki jak kupony, przygłupie :)

P.S. To raczej nie jest nawet grzech, bo nazywanie rzeczy bo imieniu to nie obraza. :kis:

Suarez :DC: żenujący typ. Szkoda Egiptu, Urugwaj był do klepnięcia. Co by to było jakby Salah zdrowy był.

A mi ani trochę nie żal Egiptu. Mam na swojej liście takie reprezentację, których nigdy nie polubię m.in. jest tam Grecja czy Egipt.
A Suarez to rzeczywiście... szkoda słów, najgorszy sort człowieka.

A mi ani trochę nie żal Egiptu. Mam na swojej liście takie reprezentację, których nigdy nie polubię m.in. jest tam Grecja czy Egipt.
A Suarez to rzeczywiście... szkoda słów, najgorszy sort człowieka.
Właśnie ciekawi mnie co to teraz u nas taki nagły bum na Egipt i Salaha. No jest gościu dobry, odpalił w tym sezonie, najebał bramek. Ale wciąż się dziwię ile osób w krótkim czasie go polubiło a co z tym idzie jest mały hype na całą reprezentację. Osobiście uważam, że 1. Urugwaj 2. Rosja w tej grupie.

Ło matko co to za ogórek prowadzi studio tvp? Słuchać się go nie da. Koleś stwierdził, że kluczowym czynnikiem w meczu jest posiadanie piłki i jak Urugwaj miał większe posiadanie to tylko dlatego miał więcej strzałów.

Właśnie ciekawi mnie co to teraz u nas taki nagły bum na Egipt i Salaha. No jest gościu dobry, odpalił w tym sezonie, najebał bramek. Ale wciąż się dziwię ile osób w krótkim czasie go polubiło a co z tym idzie jest mały hype na całą reprezentację. Osobiście uważam, że 1. Urugwaj 2. Rosja w tej grupie.
Jest taki hype, bo wszyscy przez pryzmat tego sezonu porównują Salaha do Messiego i jego Argentyny. W Egipcie Salah jest czczony jak Bóg, przez co tyle fanów się zajarało.

Maroko Iran to będzie w dniu dzisiejszym najlepszy mecz :)
Ci ludzie w studiu TVP to jakieś nieporozumienie połowa to chyba nie wie gdzie są i po co tam siedzą. Do Polsatu sprzed 2 lat nie ma podjazdu

Maroko Iran to będzie w dniu dzisiejszym najlepszy mecz :)
Ci ludzie w studiu TVP to jakieś nieporozumienie połowa to chyba nie wie gdzie są i po co tam siedzą. Do Polsatu sprzed 2 lat nie ma podjazdu

to sobie ogladaj na canal+

:lesnarhappy:

:beczka:

1d22b8553a7ba.jpg

Back