Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przecież my tu nie gramy o wyjście z grupy...Kurwa będzie ciężko.
a o co ?Przecież my tu nie gramy o wyjście z grupy...
Ruskie jaką grupę trafili :/
Hajto mówił, że o półfinał :D :D :Da o co ?
...i P O T Ę Ż N I SłowianieAtletyczni Murzyni, techniczni Latynosi i szybcy Azjaci..![]()
POLSKA, KOLUMBIA, SZWECJA, KOREA PŁD.
...i P O T Ę Ż N I Słowianie![]()
Niczym niezwyciężona husaria!Waleczni i nieustępliwi !!
2?2/3 , kolega najbliżej
A z pierwszego miejsca wyjdą biali panowie nadzorujący ta grupęAtletyczni Murzyni, techniczni Latynosi i szybcy Azjaci..![]()
Grupa Rosji mnie jakoś nie dziwi, a oprócz E i D to F jest strasznie silna. Moim zdaniem najsilniejsza i najrówniejsza ze wszystkich.teoretycznie z Kolumbią o pierwsze miejsce, choć trochę się boję o ten Senegal, Japonia to już nie ta solidna reprezentacja co kilka lat temu, i raczej nie powinniśmy mieć problemów. Oczywiście do mistrzostw 7 miesięcy i to jeszcze wróżenie z fusów.
Grupa śmierci dla mnie to E i D,
Rosja dużo szczęścia w losowaniu, raz że przeciwnicy, dwa że z mocnym Urugwajem zagra na sam koniec.
Albo 3 na 4 jak ktoś woli.
dla mnie Korea za bardzo odstaje w F w porównaniu do 4 zespołu w D i E, ale fakt 3 pierwsze drużyny są mocne i Niemcy wcale spacerku mieć nie będą.A z pierwszego miejsca wyjdą biali panowie nadzorujący ta grupę
Grupa Rosji mnie jakoś nie dziwi, a oprócz E i D to F jest strasznie silna. Moim zdaniem najsilniejsza i najrówniejsza ze wszystkich.
19 czerwca (wtorek) z Senegalem w Moskwie
24 czerwca (niedziela) z Kolumbią w Kazaniu
28 czerwca (czwartek) Japonią w Wołgogradzie
Ale my nie gramy z Korea ani ze Szwecja.Albo 3 na 4 jak ktoś woli.
Ruscy żeby się nie przejechali, jak Salah formę utrzyma to może sam mecze wygrywać.
Tyle lat dziadostwa w PZPN, w polskiej piłce i to na wszystkich szczeblach, począwszy od okręgówek do ekstraklasy zdeterminowały mentalne nastawienie zarówno kibiców jak i samych piłkarzy, że walczymy o wyjście z grupy. Na turniej jedzie się wygrać.a o co ?
Ten mecz wyglada bardzo dobrze. Ktorego rusza sprzedaz biletow?Anglia – Belgia