Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Di Maria mordo jest kluczem. Argentyna, z Messim na czele, rozegrała 9 finałów w latach 2007-2026. Ciekawostką jest to, że przegrała wszystkie finały, w których Di María nie grał przez co najmniej 30 minut.1.Messi
2.Mbappe
3.Jude / Rodri / Cubarsi
Hiszpania bez Rodriego wygrała finał MŚ i Euro. Anglia, Francja i Argentyna bez tej trójki jest w dupie.
Dziękuję do widzenia.
cichoByku, mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę z tego, że to jest fejk ;)
Ale dyskusja rozgorzała![]()

Drugie miejsce dla marokańczyka jest większą kpiną, niż ewentualne pierwsze kejna.Nie no jak dadzą Kane'owi za strzelanie ogórkom w bundeslidze to dopiero będzie śmiechu. Co najwyżej to żółtą piłkę może dostać za takie coś
PSG, Real, Chelsea (kiedy jeszcze Maresca był trenerem) to też ogórki?Nie no jak dadzą Kane'owi za strzelanie ogórkom w bundeslidze to dopiero będzie śmiechu. Co najwyżej to żółtą piłkę może dostać za takie coś
Rodri 2G i 0A w całym sezonie - na 3 miejscu. To jest dopiero kpina. Jakim prawem jego szanse są wyżej stawiane od takiego Rice, który na wszystkich frontach grał dobrze? Rodri tak uczciwie to do Top30 ZP nie powinien sie załapaćDrugie miejsce dla marokańczyka jest większą kpiną, niż ewentualne pierwsze kejna.
Nie no super tyle im nastrzelał, że będąc w Bayernie który grał mega ofensywnie nie został nawet królem strzelców LM i wyprzedził go Mapet który miał mniej meczów na konciePSG, Real, Chelsea (kiedy jeszcze Maresca był trenerem) to też ogórki?

Bo on dobry chłopak jest, pozdro panie IwańskiRodri 2G i 0A w całym sezonie - na 3 miejscu. To jest dopiero kpina. Jakim prawem jego szanse są wyżej stawiane od takiego Rice, który na wszystkich frontach grał dobrze? Rodri tak uczciwie to do Top30 ZP nie powinien sie załapać

No, Mbappe strzelił 1 bramkę więcej w LM niż Kane. Głównie dlatego że nastrzelał se w fazie ligowej (Olymipiakosowi i Kairat Ałmaty 7 bramek). Jeśli chodzi o faze pucharową to jest 6 do 2 dla Kane.Nie no super tyle im nastrzelał, że będąc w Bayernie który grał mega ofensywnie nie został nawet królem strzelców LM i wyprzedził go Mapet który miał mniej meczów na koncie![]()
A to od teraz liczy się bramki w fazie pucharowej i na tej podstawie przyznaje króla strzelców pecie?No, Mbappe strzelił 1 bramkę więcej w LM niż. Głównie dlatego że nastrzelał w fazie liowej Olymipiakosowi i Kairat Ałmaty łacznie 7 bramek. Jeśli chodzi o faze pucharową to jest 6 do 2 dla Kane.
No i co znowu zostałeś zgaszony jak pet.

A czy przypadkiem ta dyskusja nie toczy sie na temat strzelania bramek ogórkom? Chyba jasno ci przedstawiłem że bramki Kane miały większą wartość niż bramki Mbappe w LM.A to od teraz liczy się bramki w fazie pucharowej i na tej podstawie przyznaje króla strzelców pecie?![]()
Tak by było. Fart United i tyleA Terry jakby strzelił karnego to by wygrali![]()
A czy przypadkiem ta dyskusja nie toczy sie na temat strzelania bramek ogórkom? Chyba jasno ci przedstawiłem że bramki Kane miały większą wartość niż bramki Mbappe w LM.
Tak by było. Fart United i tyle
heh szpagaty? i kto to mówi? To ty wyskoczyłeś z tekstem że Kane strzelał tylko ogórkom, po czym zostałeś wyjaśniony.Z faktami sie nie dyskutuje pecie, a jak chcesz szpagaty robić i rozkładać na czynności pierwsze kto komu strzelił i co by bylo jakby Terry strzelił to masz kolegów w gimnazjum i sobie tam polemikę prowadź. Fakt jest taki, że Kane nic oprócz potężnej Bundesligi nie wygrał w tym sezonie, a w LM wyprzedził go Mapet który rozegrał mniej meczów
Pokaż ten wpis gdzie napisałem, że TYLKO ogórkom strzelał.heh szpagaty? i kto to mówi? To ty wyskoczyłeś z tekstem że Kane strzelał tylko ogórkom, po czym zostałeś wyjaśniony.
Gdzie ja dyskutuje z faktami? Nie odbieram francuzowi tego że został królem strzelców. Mówię tylko że większość bramek bardziej zawdzięcza ogórkom, w przeciwieństwie do Kane który strzelał mocniejszym ekipom.
aha, Kane poza Buntesliga jeszcze wygrał puchar Niemiec.
Gdyby Real przeszedł Bayern to Mbappe wtedy miałby dodatkowe mecze, nikt nie bronił.
Nie no jak dadzą Kane'owi za strzelanie ogórkom w bundeslidze to dopiero będzie śmiechu. Co najwyżej to żółtą piłkę może dostać za takie coś
I gdzie tu widzisz łbie słowo TYLKO?

Piszesz że Kane'owi nie należy sie Złota Piłka bo strzela ogórkom. To że nie tam słowa TYLKO nie zmienia to sensu wypowiedziI gdzie tu widzisz łbie słowo TYLKO?
Poza tym, to nie wiem, skąd u niego wzięli się Real, PSG i Chelsea, skoro w zacytowanym tekście jasno jest napisane o "ogórkach z Bundesligi"
może dlatego że do Złotej Piłki Liga Mistrzów też sie wlicza i to chyba nawet bardziejPoza tym, to nie wiem, skąd u niego wzięli się Real, PSG i Chelsea, skoro w zacytowanym tekście jasno jest napisane o "ogórkach z Bundesligi"
Ty masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem prostego tekstu, a tutaj wydaje ci się ze kogoś,,wyjaśniasz"Piszesz że Kane'owi nie należy sie Złota Piłka bo strzela ogórkom. To że nie tam słowa TYLKO nie zmienia to sensu wypowiedzi
Przecież o tym wiem. Tyle tylko, że nie za same gole zdobywa się Złotą Piłkę, od tego mamy Złotego Buta. W przeciwnym wypadku tę nagrodę mogliby wygrywać wyłącznie napastnicy, a nie o to nam chodzi, prawda? Przede wszystkim liczy się (przynajmniej powinien) wkład w sukcesy drużynowe, zarówno ten widoczny (gole i asysty), jak i ten mniej widoczny (rozgrywanie piłki, napędzanie akcji ofensywnych, odbiory, ogólna praca na boisku). A Kane, choć zrobił bardzo dobre wyniki indywidualne, to jednak Ligi Mistrzów nie wygrał, ani Mundialu, co na pewno utrudni mu zdobycie Złotej Piłkimoże dlatego że do Złotej Piłki Liga Mistrzów też sie wlicza i to chyba nawet bardziej
Ty masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem prostego tekstu, a tutaj wydaje ci się ze kogoś,,wyjaśniasz"
Jasno jest napisane w kontekście bundesligi OGÓRKI bo w bundeslidze nastrzelał zdecydowaną większość bramek i to że w fazie pucharowej strzelił 6 bramek wcale tego faktu nie zmienia. Wiec następnym razem jak zaczniesz pisać farmazony o wyjaśnianiu kogoś to się zastanów czy warto robić z siebie debila