Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A kto miał dawać? Madonna z Ronaldo?Ale krindż.
Infantino daje puchar razem z Trumpem.
![]()

Polska i Włochy pojadą czy będzie więcej krajów typu Uzbekistan i Tunezja.
Potrzebne, chcą otumanić cały świat. A świat chętnie się da otumanić... Przecież sami fani piłki nożnej wystarczą do obalenia rządów globalistówNiepotrzebnie rozwadnianie i wydłużanie. Najlepszy był system 32 kraje, 8 grup, po 2 drużyny wychodzące, proste drabinki. To samo z Euro jak było 16 drużyn

Wygrał lige mistrzów, z 5 razy wygrał Premier League, skoro Kane jest taki wspaniały co on wygrał dla Kogutów?Przypomnij mi ile razy Rooney był królem strzelców Premier League albo co osiągnął i jakie ma staty w kadrze? O Owenie nawet nie wspomnę. Kane to najrówniejszy i najskuteczniejszy pilkarz tego sezonu i to jest fakt nie opinia
Rooney oprócz tego, że dużo strzelał to jeszcze jest w topie asystujących zawodników w PL i porównywać go do Kane'a który latami był centralną postacią w Tottenhamie i do niego należało strzelanie bramek jest bez sensu bo w United za czasów Rooneya to tam się przewinęło kilka innych gwiazd z przodu. Z dupy porównanie z tym KanemWygrał lige mistrzów, z 5 razy wygrał Premier League, skoro Kane jest taki wspaniały co on wygrał dla Kogutów?
Wiadomo to jest ten problem z porównywaniem zawodników z innych epok czy nawet z tych samych czasów. Czy Makalele był gorszy od Kante, Iniesta czy Xavi, Pele kontra Maradona, Kane nie jest według mnie jest słabym piłkarzem wręcz na swojej pozycji jest nawet wybitny tylko nie rozumiem tego całego zamieszania wokół niego i całej reprezentacji Anglii, przecież karakany z Patagonii pokazali wciągu 15 minut więcej charakteru zaciętości niż niby tak mityczny angielski total footbal. Co jak co Hiszpanie zasłurzyli na MistrzostwoRooney oprócz tego, że dużo strzelał to jeszcze jest w topie asystujących zawodników w PL i porównywać go do Kane'a który latami był centralną postacią w Tottenhamie i do niego należało strzelanie bramek jest bez sensu bo w United za czasów Rooneya to tam się przewinęło kilka innych gwiazd z przodu. Z dupy porównanie z tym Kanem

To że Rooney ma tyle wygranych PL i Lige Mistrzem jedynie świadczy o tym że miał lepszych kolegów w drużynie i lepszego trenera ławce. Z reszta kiedy United wygrywało LM w 2008 to Rooney huja grał i był w cieniu Ronaldo a samą wygraną ma tylko dlatego że Terry się poślizgnął w ostatniej kolejce karnych.Wygrał lige mistrzów, z 5 razy wygrał Premier League, skoro Kane jest taki wspaniały co on wygrał dla Kogutów?
To sam sobie odpowiedziałeś dlaczego Kane jest najbliżej pobicia rekordu, a nie Roo właśnie bo jakby to Rooney był centralną postacią drużyny i wszyscy w United by grali na niego przez te całe lata to Kane by teraz musiał gonić jego wynik, a nie Sherera.To że Rooney ma tyle wygranych PL i Lige Mistrzem jedynie świadczy o tym że miał lepszych kolegów w drużynie i lepszego trenera ławce. Z reszta kiedy United wygrywało LM w 2008 to Rooney huja grał i był w cieniu Ronaldo a samą wygraną ma tylko dlatego że Terry się poślizgnął w ostatniej kolejce karnych.
Poza tym jego dorobek w kadrze jest mizerny a generacje miał chyba jeszcze lepszą z Lampardem, Gerrardem, Scholesem, Terrym, Cole, Ferdinandem... Dobrze jedynie sie pokazał na Euro w Portugali a poza tym reszta turniejów była kompletną klapą (na Euro 2008 to nawet sie nie zakwalifikowali) w których Rooney kompletnie nic nie dawał reprezentacji.

Przecież to są mizerne liczby jak na środkowego napastnika, najlepszej drużyny w Europie. W dodatku gdy jego kolega z drużyny Ronaldo miał wtedy ponad 40 bramek a grał na skrzydle. A pojęcia troche mam, bo jako kibic Chelsea dość wnikliwie śledziłem kampanie 07/08wtedy opuścił trochę meczów z powodu kontuzji, a i tak zrobił 12g+ 7 asyst w samej PL i dołożył 4 gole w LM to zajebiste masz pojęcie chuja grania.
Po pierwsze to nie są jakieś imponujące statystki, po drugie Kane wypada dużo lepiej a jeszcze nie skonczył kariery, po trzecie Rooney musiał strzelac większość w jakiś sparingach lub eliminacjach, bo jego występy na dużych turniejach to nieporozumienie z wyjątkiem Euro 2004Rooney nic nie dawał reprezentacji, a skończył karierę z 53g i +-23A
Chłopie przecież Rooney przez lata w United dzielił szatnie z Tevezem,Cr7,Van Persiem, Berbatowem, Saha i Chicharito i co z tego, że łatwiej jest strzelać gole w takiej drużynie skoro te bramki się dzielą na nich wszystkich? A i tak grając w takim gronie Kane ledwo go wyprzedził gdzie Kane w drużynie był główną postacią i do niego należało strzelanie bramek to co to za porównanie z dupy. Mało tego, że Rooney jest w top3 strzelców to jeszcze ma dwa razy więcej asyst o Kane'a.A mi sie wydaje że chyba łatwiej o strzelanie bramek grając w drużynie która bije sie o mistrzostwo niż która co najwyżej aspiruje do Top6
Przecież to są mizerne liczby jak na środkowego napastnika, najlepszej drużyny w Europie. W dodatku gdy jego kolega z drużyny Ronaldo miał wtedy ponad 40 bramek a grał na skrzydle. A pojęcia troche mam, bo jako kibic Chelsea dość wnikliwie śledziłem kampanie 07/08
Po pierwsze to nie są jakieś imponujące statystki, po drugie Kane wypada dużo lepiej a jeszcze nie skonczył kariery, po trzecie Rooney musiał większość w jakiś sparingach lub eliminacjach, bo jego występy na dużych turniejach to nieporozumienie z wyjątkiem Euro 2004

Widze że zapominasz o jednym małym szczególe. Rooney w Premier League spędził całą swoją karierę, rozegrał jakieś 170 meczów więcej. Gdyby Kane został w PL miałby już teraz o jakieś 90 goli więcej. A do końca kariery jeszcze troche mu zostało.Mało tego, że Rooney jest w top3 strzelców to jeszcze ma dwa razy więcej asyst o Kane'a.
Nie no bardzo dobre liczby ja na środkowego pomocnika albo napastnika drużyny która bije się utrzymanie. Kane w nawet w swoim najsłabszym sezonie wypadał lepiej (licze odkąd na dobre wszedł do składu Suprs)Co do mizernych liczb to przecież Ci piszę, że wracał wtedy po kontuzji i w samej PL miał udział przy prawie 20 bramkach, to jest mizeria?
Dobra bo czuje sie jakbym pisał do ściany, rzuciłem Ci argument że w United bramki były dzielone na x zawodników to pierdolisz o większej liczbie meczów Rooneya, a kto mu bronił debiutować w Pl w wieku Rooneya? Rozumiesz, że Rooney miał w United inne zadania i nie był tylko od strzelania bramek w przeciwieństwie do Kane'a?Skoro twierdzisz że Kane miał dużo łatwiej strzelać w Tottenhamie niż Ronney w United to jak wytłumaczysz fakt że po odejściu do Bayernu żaden napastnik Spurs nawet nie zbliżył sie do tego co wykręcał Kane? Ile bramek do tej pory nastrzelali Solanke czy Richarlison? Kane w ostatnim sezonie strzelił 30 bramek w lidze pomimo iż Tottenaham był przeciętną drużyna która skończyła na 8 miejscu.
Widze że zapominasz o jednym małym szczególe. Rooney w Premier League spędził całą swoją karierę, rozegrał jakieś 170 meczów więcej. Gdyby Kane został w PL miałby już teraz o jakieś 90 goli więcej. A do końca kariery jeszcze troche mu zostało.
Nie no bardzo dobre liczby ja na środkowego pomocnika albo napastnika drużyny która bije się utrzymanie. Kane w nawet w swoim najsłabszym sezonie wypadał lepiej (licze odkąd na dobre wszedł do składu Suprs)

Czyli nie będziesz miał komu kibicowaćMessi 2x Copa America + Mundial, teraz młoda generacja piłkarzy Barcelony ma Euro + Mundial. Już jestem nasycony, na kolejnych turniejach będę głównie kibicował naszym orłom (jak się załapią).
![]()
Odnośnie Karnych w PL:O fakcie, że Kane był stalym egzekutorem karnych w Londynie też nawet nie wspominam, a ma prawie dwa razy więcej goli z samych karnych od Rooneya.
Że co? Od kiedy Ofensywny pomocnik/cofnięty napastnik to najbardziej sprzyjająca pozycja? Zawsze myślałem, że to wysunięty napastnik jest głównie od strzelania bramek, ale dzięki będę wiedziałAh te wymówki, jak piłkarz nie wykręca liczb to dlatego że niby miał inne zadania. A Kane jakie miał zadania? Czy to był typowy lis pola karnego? Targetman? Czy drugi Inzaghi? Kane przecież operuje na całym boisku, bierze udział w rozgrywaniu a te długie crossy Kane to przecież jego znak firmowy.
Co z tego ze bramki były dzielone na innych piłkarzy jak Rooney i tak grał w najbardziej sprzyjającej do strzelania bramek pozycji ze wszystkich piłkarzy United.
Odnośnie Karnych w PL:
Rooney - 23 strzelone - 11 zmarnowanych
Kane - 33 strzelone - 4 zmarnowane
Już wiesz skąd sie wzięła ta równica?

Gdy United grało 4-3-3 Rooney zawsze był na pozycji na 9. Gdy Grali 4-4-2 był jednym z napastników. Nie rób tutaj z niego jakieś "dziesiątki". Tak wogóle, nie chce mi sie już kontynuować tej dyskusji, słabe masz argumenty, wklejasz gify i jesteś punktowany jak amator ale w sumie i tak startowałeś z przegranej pozycji.Że co? Od kiedy Ofensywny pomocnik/cofnięty napastnik to najbardziej sprzyjająca pozycja? Zawsze myślałem, że to wysunięty napastnik jest głównie od strzelania bramek, ale dzięki będę wiedział![]()