Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A taka piękna była ta wasza Argentyna 4 lata temu![]()
Pełna zgoda z Kroosem, wygrał futbol.
![]()

Messi 2x Copa America + Mundial, teraz młoda generacja piłkarzy Barcelony ma Euro + Mundial. Już jestem nasycony, na kolejnych turniejach będę głównie kibicował naszym orłom (jak się załapią).A taka piękna była ta wasza Argentyna 4 lata temu![]()

Messi 2x Copa America + Mundial
Już słyszałem pomysły, żeby zaprosić na EURO kraje z innych federacji.

Polska i Włochy pojadą czy będzie więcej krajów typu Uzbekistan i Tunezja.
To AI, czy rzeczywiście takie kurwy z tych portugalczyków?

To coś zmienia? Jak w Portugalii czy innej Argentynie mówią po hiszpańsku to znaczy, że to Hiszpania grała finał z drugą Hiszpanią, a wygrała cała Ameryka Południowa?Jakich portugalczykow?
Te mosad... przecież tam hiszpanski urzędowy...
![]()

Nie debilu, to nie jest AI .To coś zmienia? Jak w Portugalii czy innej Argentynie mówią po hiszpańsku to znaczy, że to Hiszpania grała finał z drugą Hiszpanią, a wygrała cała Ameryka Południowa?
![]()
To kto jest debilem?Nie debilu, to nie jest AI .
Tak było...

To kto jest debilem?
Pytający, który nie oglądał? Czy ten który oglądał takie gówno przez miesiąc? Dla kolegi pytam, on oglądał mistrzostwa tak, jak wy, teraz się wstydzi wyjść na ulicę
Bez znaczenia, do którego filmiku nawiązujeszChodzi mi o pierwszy filmik z faulami

Wrzucałem.![]()
Postawił półtora miliona na finał mundialu. Oto efekt
Kanadyjski raper Drake ujawnił, że obstawił zakład na 1,5 mln dolarów na wygraną Argentyny w regulaminowym czasie finału MŚ 2026. Spotkanie zakończyło się jednak wynikiem 0:1 dla Hiszpanii, więc kupon został rozliczony jako przegrany.sportowefakty.wp.pl
Mamy winnego, to znowu on...![]()
Ty jesteś kurwa debil... MitomanieBez znaczenia, do którego filmiku nawiązujesz
Piłka nożna oglądana w TV to sport dla debili. Jedynie usprawiedliwienie mają ci, którzy sami grają w piłkę, ale to tylko ci, co grają amatorsko, ze swoimi ziomkami, a nie "profesjonaliści", którzy są nota bene aktorami...![]()
No, w sumie ciekawe podsumowanie życiaCałe życie człowiek przegrał...