Rododendron
UFC Light Heavyweight
THE KING IS DEAD, LONG LIVE THE KING
JA PIERDOLE, AŻ MI COŚ DO OKA WPADŁO
JA PIERDOLE, AŻ MI COŚ DO OKA WPADŁO
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Ja też mam od początku HiszpanięDobra kurwy, przyznawać się kto pozmieniał głosy w ankiecie tuż przed finałem? Jeszcze kilka dni temu sprawdzałem to Hiszpania miała 19 głosów (w tym mój od początku turnieju) a wydaje mi się, że przed turniejem miała 14 xD

Ale za to najwiecej bramek strzelili właśnie piłkarze Realu Mbappe 10, Bellingham 7, Vini 4 i jedą dorzucił Gulerreal madryt przywita tyle samo mistrzów świata, co crystal palace!!!!!
![]()
A kto niby ma wygrać? Na pewno żaden Hiszpan, bo nikt tam się wybił a sezon klubowy też mieli bez szałuLepsi wygrali. Najważniejsze że Kane złotej piłki nie wygra
jakiegos tłita widziałem że yamal ma najwieksze szanse xd, nic kurwa nie pokazał na tym turnieju. dla mnie mekambe powinien, krol strzelcow mundialu i ma ten drybling boga futbolu. Kane drewniak jak lewandoski ni chuja nie pasujeA kto niby ma wygrać? Na pewno żaden Hiszpan, bo nikt tam się wybił a sezon klubowy też mieli bez szału
Jak przepchają Yamala do Złotej piłki to będzie skandalDo jakiego smutnego czasu dożyliżmy że jakiś "podrzędny" kopacz z Anglii jest rozważany jako najlepszy piłkarz świat,a jeszcze rozumiał bym Rooney , nawet Owen był lepszy. Ale klenkacz nie jest best of the best

Przypomnij mi ile razy Rooney był królem strzelców Premier League albo co osiągnął i jakie ma staty w kadrze? O Owenie nawet nie wspomnę. Kane to najrówniejszy i najskuteczniejszy pilkarz tego sezonu i to jest fakt nie opiniaDo jakiego smutnego czasu dożyliżmy że jakiś "podrzędny" kopacz z Anglii jest rozważany jako najlepszy piłkarz świat,a jeszcze rozumiał bym Rooney , nawet Owen był lepszy. Ale klenkacz nie jest best of the best
Jak dla mnie ten mundial bardziej oddalił Yamala do ZP niż przybliżyłJak przepchają Yamala do Złotej piłki to będzie skandal
Co xDnawet Owen był lepszy
Do jakiego smutnego czasu dożyliżmy że jakiś "podrzędny" kopacz z Anglii jest rozważany jako najlepszy piłkarz świat,a jeszcze rozumiał bym Rooney , nawet Owen był lepszy. Ale klenkacz nie jest best of the best