Tar-Ellendil
NoLife FC
To dla kogo waszym zdaniem złota piłka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To dla kogo waszym zdaniem złota piłka?
Dla Leo MessiegoTo dla kogo waszym zdaniem złota piłka?

HP tradycyjnieGdzie teraz będziemy się wyzywac?
![]()

Koniec mowy nienawiści. Teraz będziemy się wielbić jak sektaGdzie teraz będziemy się wyzywac?
![]()
Szkoda, że Gavi nie wszedł, brakło by kartek.Hahahahahahha Gavi jak z tą kurwą Paredesem grandził
Dokładnie. 1 stracona bramka na 8 rozegranych meczów i to mając po drodze takie mocne ekipy. KosmosMistrzem świata najlepsza druzyna tego turnieju,
Nie wiem dla kogo, ale skandalem jest to, ze nigdy nie dostal jej Jaca Krzynówek!!!To dla kogo waszym zdaniem złota piłka?
Ta drużyna zagrała lepiej niż ta z 2010, w fazie pucharowej byli praktycznie nietykalni.Mistrzem świata najlepsza drużyna tego turnieju, a Leo Messi GOAT
Ronaldinho chudy szczur, a Ronaldo to przykład jak wygląda ZDROWY chłop.
Albo Jerzy DudekNie wiem dla kogo, ale skandalem jest to, ze nigdy nie dostal jej Jaca Krzynówek!!!

Miałem pisać to samo. Tylko Jaca Krzyżowek!Nie wiem dla kogo, ale skandalem jest to, ze nigdy nie dostal jej Jaca Krzynówek!!!
Potężny Cubarsi zatrzymywał wszystkichTa drużyna zagrała lepiej niż ta z 2010, w fazie pucharowej byli praktycznie nietykalni.
Chuja a nie ustawiła. Tak choćby Argentyna coś grała do tego momentuDla Leo Messiego
Może i lepsza Hiszpania była, ale dalej będę stał na stanowisku, że ta czerwona z dupy bo w takim meczu w finale Mundialu nie daje się dwóch żółtych i w konsekwencji czerwoną za to co pokazał dzisisj Enzo bo ta kartka ustawiła mecz

No, ale w 10 to już wiadomo było że Hiszpania wygra i jedyna szansa to przetrwanie do karnych dla Argentyny.Chuja a nie ustawiła. Tak choćby Argentyna coś grała do tego momentu![]()
Mieli 90 minut, żeby grać w piłkę, to woleli pajacować. Chuja by to zmieniło, bo wygrała drużyna lepsza.No, ale w 10 to już wiadomo było że Hiszpania wygra i jedyna szansa to przetrwanie do karnych dla Argentyny.