B.I.G Makumba
UFC Middleweight
Z Tobą dyskusja zajebista jestNie wiem ale za to wiem kto zostanie królem strzelców

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Z Tobą dyskusja zajebista jestNie wiem ale za to wiem kto zostanie królem strzelców

Ale to i tak by nic nie dalo, bo Ci maja czerwonaHiszpania oddała piłkę a tu jeszcze 10 min.![]()
Milion razy lepszy ten Gmoch od Wichniarka. Całe mistrzostwa był irytujący,Można już?
View attachment 153981
Ja poważnie dyskutuje tylko o MMA. W temacie piłki nożnej tylko się tym bawie kolego.Z Tobą dyskusja zajebista jest![]()

Ja pierdole, to byly czasy. Gmoch uplastyczniał zanim to bylo modneMożna już?
View attachment 153981
Jesteś White Power?Czarny …
![]()
To były piękne czasy. Jacula Gmoch jako ekspert w studiu TVP...Ja pierdole, to byly czasy. Gmoch uplastyczniał zanim to bylo modne

Słowiański wiatr budzi respektJesteś White Power?
Ja pierdole prawie wykrakałem.Jeszcze zaraz będzie gol Simeone po asyście Messiego i karne.
![]()
Mordo, ktoś robi argument, a Ty wody w usta nabierasz, śmieszne poprostuJa poważnie dyskutuje tylko o MMA. W temacie piłki nożnej tylko się tym bawie kolego.

Kurwa, było bliskoJeszcze zaraz będzie gol Simeone po asyście Messiego i karne.
![]()
Czyli Ty juz nic nie musisz?W temacie piłki nożnej tylko się tym bawie kolego.

I jestem aktywnyCzyli Ty juz nic nie musisz?
![]()
Dobrze dla Hiszpanii że wcześniej nie wjebaliArgentyna traci gola i nagle w 10 nawet jest groźniejsza.

Wyjebałby jeszcze Paredesa, to by wyrównaliArgentyna traci gola i nagle w 10 nawet jest groźniejsza.
Walka o prawdziwy puchar też zakończona.
Jedyny stawiałem na Argentynę a pomimo tego puchar biorę,
poszedł bliczek i chuj.
View attachment 153982

Gratuluję. Chyba, że jakiś bliczek wysłałeś do redakcji MMARocks i dodali Ci tych punktówWalka o prawdziwy puchar też zakończona.
Jedyny stawiałem na Argentynę a pomimo tego puchar biorę,
poszedł bliczek i chuj.
View attachment 153982