Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Show must go onAle na Chuj ci bufferzy tam to nie wiem![]()
Nie ma dowodów na to, że Argentyna jest pchana do finałów. To, że przeciwnicy nie potrafią instynktownie robić krewetki kiedy są chamsko faulowani przez Messiego i ekipę to nie ich wina.To prawda, że wszystkie szekle poszły na Argentynę?
Człowiek kurwił na ten mundial, w pewnym momencie nawet zaczął już męczyć, ale przychodzi ten finał i tak po ludzku smutno, że to już koniec.
Dobra, nie pekaj jak kondon
To prawda, że wszystkie szekle poszły na Argentynę?
Szakira dopiero w przerwieChuj mnie obchodzi ta cała piłka nożna, ale finał mś trza obejrzeć.![]()

No to jest bałkańska bita kurwa, co ma w dupie sygnalizację swoich liniowych.Już skurwysyn kręci pod Argentynę, wcześniej ewidentny faul na 20 metrze jak wychodzili na czystą pozycję na pole karne, teraz kartka pomarańczowa taka, a chuj nawet żółtej nie daje tym rzeźnikom.
Bez przesady, wślizg jakich setkiFaul na czerwo a chłop nawet nie dostał upomnienia jprdl![]()
A chuj mnie jakaś rihanna obchodzi.Szakira dopiero w przerwie![]()

Poszlo Elixirem tym razemJuż sobie upatrzyli Olmo. Faul na nim na kartkę oczywiście kartki nie było. Wcześniej też faul wg nie odgwizdany na Hiszpanach.
Proste, że poszło kurwaPoszlo Elixirem tym razem