Mmayhem
UFC Heavyweight
Ja nawet nie wiem chyba mnie czat gpt oszukał dlatego usunąłem posta no ale La Liga, LM jest królem strzelców
Napisałem ale chyba mnie czat gpt oszukał, a nie chce mi się tego sprawdzać dokładnie.
A może chat gpt Cię oszukał?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja nawet nie wiem chyba mnie czat gpt oszukał dlatego usunąłem posta no ale La Liga, LM jest królem strzelców
Napisałem ale chyba mnie czat gpt oszukał, a nie chce mi się tego sprawdzać dokładnie.

Oszukal mordo :(((((A może chat gpt Cię oszukał?
![]()
A ja się jaramBez emocji liczę na dobry mecz, dużo technicznej piłki.![]()

Od razu idol. Lubiłem Epstaina za jego styl bycia, imponowało co osiągnął, ale żeby od razu idol to nie
Haha kurwa. Tydzień temu skończyłem Sopranos. Pauli dobry typO kurwa, Paulie z Rodziny Soprano śpiewa na mundialu, tego to się nie spodziewałem
![]()
Jak Argentyna zagra jak ostatnio to będzie też dużo fizycznej piłki. CzekamyBez emocji liczę na dobry mecz, dużo technicznej piłki.![]()

Musi zagrać fizycznie, bo jak im Rodri i spółka narzucą swoje warunki gry i zdominują środek to będzie mecz do jednej bramki.Jak Argentyna zagra jak ostatnio to będzie też dużo fizycznej piłki. Czekamy
O kurwa, Paulie z Rodziny Soprano śpiewa na mundialu, tego to się nie spodziewałem
![]()
Też tak myślę. Argentyna jak chce wygrać to musi ich siłowo zdominować. Co potrafią robić. Bo tak to wiadomo, Hiszpany prezentują lepszy futbol. To nie Anglia żeby dali się tak zepchać.Musi zagrać fizycznie, bo jak im Rodri i spółka narzucą swoje warunki gry i zdominują środek to będzie mecz do jednej bramki.
Profesor de Boer
Jedynie mnie cieszy (albo raczej żonę ), że przestane tyle browarów chlaćCzłowiek kurwił na ten mundial, w pewnym momencie nawet zaczął już męczyć, ale przychodzi ten finał i tak po ludzku smutno, że to już koniec.

To tak jak ze szkołą. Gdy przychodzi koniec roku ostatniej klasy.Człowiek kurwił na ten mundial, w pewnym momencie nawet zaczął już męczyć, ale przychodzi ten finał i tak po ludzku smutno, że to już koniec.

To chyba wiadome. VincicKto komu puścił blika? Jakieś przecieki ?![]()
Żydzi publicznie za Argentyną więc wiadomoKto komu puścił blika? Jakieś przecieki ?![]()