Hellah
UFC Welterweight
On nie pije, wszywke ma.Pijesz do golu z Egiptem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
On nie pije, wszywke ma.Pijesz do golu z Egiptem?
Leo próbował interweniować, ale chyba nie mieli pomysłu nawet na "siłę wyższą"Nie było do czego się dojebac żeby zrobić var i wydrukować "no goal"

chyba nie doczytałeś, chcę przegrać ten zakład bambusie, specjalnie na przekór dałem, ostatnio na Hiszpanię się udało
Trzy literki - FFPDziwię się, że Barcelona nie wzięła Messiego z powrotem, przecież on na Śpo by tam jeszcze pograł parę dobrych lat

Dziwię się, że Barcelona nie wzięła Messiego z powrotem, przecież on na Śpo by tam jeszcze pograł parę dobrych lat
Spokojnie Goldberg, its only businesschyba nie doczytałeś, chcę przegrać ten zakład bambusie

Nie czaję tych przepisów zjebanych bo tam Real robi transfery, te Atletico robi i tylko Barca ma wiecznie problem, ale chuj z tym szkoda tego słupkaTrzy literki - FFP
Poza tym Barcelona nie gra z typowym ŚPO, kurwa z taką typową mediapunta jak kiedyś Riquelme to nikt już nie gra, a to byli najcudowniejsi zawodnicy
Gdyby się nie poróżnili Messi z Laportą...Dziwię się, że Barcelona nie wzięła Messiego z powrotem, przecież on na Śpo by tam jeszcze pograł parę dobrych lat
Musiałbyś finanse i rachunkowość w szkole życia skończyć, tak jak szwagry.Nie czaję tych przepisów zjebanych bo tam Real robi transfery, te Atletico robi i tylko Barca ma wiecznie problem, ale chuj z tym szkoda tego słupka
Nie ma.On nie pije, wszywke ma.
Absolwenci Katalońskiej Wyższej Szkoły Zarządzania Dźwigniami.Musiałbyś finanse i rachunkowość w szkole życia skończyć, tak jak szwagry.
Tam w sumie już zaczynali to grać tylko poszła ta kontra z dupy.Brawo kurwa, obudziła się Atgentyna jak trzeba gonić i grają swój najlepszey futbol na mundialu jak się dupa pali. Futbolowi Bogowie nie wybaczają dziadostwa i kunktatorstwa.
Trzeba było tak grać od 21, a nie kurwa typowe latynoskie skurwysyństwo