JosueEstebanez
UFC Strawweight
Nigdy nie byli potęgą

Co łeb zabłysnąć chciał gówno postem to jego, a co robi z siebie debila jednoczesnie to drugie

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nigdy nie byli potęgą

Przecież tam była reka. Co jest kurwa przecież tam był rzut karny

Senne Lamens w bramce
Wcale nie jest to downgrade w stosunku do Thibaut to dużej różnicy im nie powinno robić

Jebany ręcznik, który gra z powodów rozumianych jedynie przez de la FuenteBramkarz Hiszpanii prawie zostalby negatywnym bohaterem meczu
Nie no odjebał manianke jak amator trzeba przyznaćEkspert![]()

Nie no ja rozumiem i trauma z Moskwy pozostaje na całe życie dla kibica Chlesea, ale są graniceMessi?![]()

Hiszpania nie miała konkretnego bramkarza od czasów najlepszego bramkarza w historii Ikera CasillasaBramkarz Hiszpanii prawie zostalby negatywnym bohaterem meczu
Mają dwóch na ławie, ale trener boi się ruszyć swojego talizmana.Hiszpania nie miała konkretnego bramkarza od czasów najlepszego bramkarza w historii Ikera Casillasa
Hiszpania nie miała konkretnego bramkarza od czasów najlepszego bramkarza w historii Ikera Casillasa
Ale te przepisy są pojebane - przecież to jest claro karny dla Belgów
Przecież kurwa to był klarowny rzut karny, a oni nawet nie sprawdzają tego na varze co to za gówno
Ale ja uważam że Mu tak samo jak Chelsea nie byli nigdy potęga na taką skale na krajowym podwórku jak Real czy barca.Nie no ja rozumiem i trauma z Moskwy pozostaje na całe życie dla kibica Chlesea, ale są granice![]()