JosueEstebanez
UFC Strawweight
Mi tam brakuje Tomka Hajty na majku, ale chyba w ostatnim czasie zbyt mocno wyjaśniał małolatów w studiu polsatu przy okazji LM i woleli uniknąć konfliktowego charakteru Tomka 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Hajto ma te swoje śmieszne bon moty, ale bądźmy poważniMi tam brakuje Tomka Hajty na majku, ale chyba w ostatnim czasie zbyt mocno wyjaśniał małolatów w studiu polsatu przy okazji LM i woleli uniknąć konfliktowego charakteru Tomka![]()
Adaś wiadomo klasa i też bym go chętnie posłuchał, ale Tomek też nadaje koloru transmisjomHajto ma te swoje śmieszne bon moty, ale bądźmy poważni
Takie głupoty jak on to tylko Podol pierdoli.
Szkoda, że Adasiowi Marciniakowi nie dali większej liczby meczów skomentować, bo z tej całej bandy dwójek na majku zdecydowanie wyróżnia się na plus.
Akurat parę postów wyżej było o Hajtowym, więc trzeba klasyka przypomniećBoruś weź już nie pierdol o celebrytach, tylko opowiedz coś o wielkiej Francji 98' albo miszelu Platninim.
Kazek akurat się przesadnie emocjonuje, więc coś Ci sie musiało pomieszać, z De Borem komentuje MielcarskiAdaś wiadomo klasa i też bym go chętnie posłuchał, ale Tomek też nadaje koloru transmisjom
Lepszy Tomek niż ten Węgrzyn bezpłciowy co pierdoli ciągle jakby książkę czytał
A to faktycznie tu Grzesiu komentuje, ale z Węgrzynem niczym się nie różnią, Tomek Hajto ich zjada obu. Borek z Tomkiem duet dobry tworzyli, oczywiście nie biorąc pod uwagę Święcickich, TwarowskichKazek akurat się przesadnie emocjonuje, więc coś Ci sie musiało pomieszać, z De Borem komentuje Mielcarski

Grają na karne dzisiaj, ofensywne dno. Niech już jadą do domu (czyli do EuropyCholera, chyba zaczynam kibicować Maroku …
![]()
).

Wszystko oskryptowane. Dziwne, że w Simpsonach tego nie było...Empape, scenariusz rozpisany pod finał z Lessim.
Jeszcze jeden Marokaniec stoi na przeszkodzieEmpape, scenariusz rozpisany pod finał z Lessim.

W tym przypadku to akurat wynik ma najmniejsze znaczenieJak Maroko będzie dalej grało takie gówno to nikt nie będzie płakał (poza posiadaczami dóbr i majątków w dużych Francuskich miastach).
![]()

Czemu te makaki nie mogły wbić szybko 3-0 i mógłbym pójść spokojnie spać.
Ja tam gram do końca i też czekam, a grasz jeszcze jakieś inne ligi czy tylko angielską?Wiem już sie zajebałem przed fazą pucharową i tak już nie dogonię chłopaków, czekam na nowe fantasy![]()