Siedem
NoLife FC
To by musiała bardzo źle się historia potoczyć żebyśmy znów było pod butem a oni próbowali wyjechać na zachód w wieku 30 lat.Ciekawe czy doczekamy czasów gdy nasza kadra będzie grała z takim zaangażowaniem jak Marokańce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To by musiała bardzo źle się historia potoczyć żebyśmy znów było pod butem a oni próbowali wyjechać na zachód w wieku 30 lat.Ciekawe czy doczekamy czasów gdy nasza kadra będzie grała z takim zaangażowaniem jak Marokańce
Na Pana to trzeba mieć wygląd, messi wygląda jak złodziej czekolad z Kauflanda.Co Ty pierdolisz, Panu Messiemu i spółce przyjemny wieczorny chłodek, a Szwajcarom sztuczne słońce zamontują.
TO NA PEWNO NIE KWESTIA STREFY CZASOWEJ

A tak, przecież Wy chyba podobnego wzrostu jesteścieNa Pana to trzeba mieć wygląd, messi wygląda jak złodziej czekolad z Kauflanda.

On był dobry tylko w FM'ach jak jeszcze grał w AjaxieMazra jakoś mnie to nie dziwi![]()

Czarnych u nas juz od zajebania wiec niedlugo mozemy byc potega pilkarska tak jak FrancjaCiekawe czy doczekamy czasów gdy nasza kadra będzie grała z takim zaangażowaniem jak Marokańce

Ee w United też pokazał, że umie grać ale nie widziałem żadnego dobrego meczu w jego wykonaniu jak gral w czwórce obrońców z tyłu, najlepiej wygląda jako prawy śo w trójce z tyłuOn był dobry tylko w FM'ach jak jeszcze grał w Ajaxie![]()
Fabian Piasecki mówi potrzymaj mi piwoMyślałem, że nie da się wykonać karnego gorzej niz Messi z Egiptem![]()

Co ten Mekambe![]()
Oj coś kręcisz180 to messi ma na tym posągu co mu postawili jak siada na puchar świata. Z @Siwy25_1 mnie pomyliłeś kolego.
Ta, to by w dowodzie wpisali 170 a nie 180.
Mam 176 napewno, może centa więcej, a ty ile masz krecik2
No to 180 w butach.Oj coś kręcisz![]()
Nie no, Panenka Fabiana wciąż była lepsza niż toFabian Piasecki mówi potrzymaj mi piwo![]()
Typera nie dałeśFajnie bo mam Maroko że nie przegra![]()
Wiem już sie zajebałem przed fazą pucharową i tak już nie dogonię chłopaków, czekam na nowe fantasyTypera nie dałeś