Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bo chujowo wykonuje karne.Czemu Vini tego nie strzelał????
Tvp sport za darmo staryNa czym można oglądać poza strumykiem?
Na czym można oglądać poza strumykiem?
Na czym można oglądać poza strumykiem?
Na przeglądarce brave nawet bez reklamTvp sport za darmo stary
Minus na telefonie że trzeba poczekać na reklamy

On by to strzeliłBo chujowo wykonuje karne.
haha po co on sie zatrzymywal
Widać było że posrany
Właśnie jakiś mecz oglądałem na fonie, o 2 w nocy, ale zbyt usmazony byłem by bawić się w braveNa przeglądarce brave nawet bez reklam![]()

Panie Szplin nie wolno oszukiwać Pana Infantino i Fify tylko płatne transmisje!Na czym można oglądać poza strumykiem?

Dziękóweczka, idzie jak Anka w HiszpanyTvp sport za darmo stary
Minus na telefonie że trzeba poczekać na reklamy
Dziękóweczka, idzie jak Anka w Hiszpany
Brazileiro się rozkręcają
A to kolega jeszcze na dwójce czy może trójka? U johana za dobre sprawowanie dostajesz jedynkę i żyjesz sobie jak pan, bez żadnego ćpuna za ścianą.Ostatnio zastanawiałem siẹ skąd mój współlokator znalazł chẹci na 24 godzinne rozmowy bez przerwy na WhatsAppie![]()
Nie no musiał co jakiś czas przecież "poprawić"Ostatnio zastanawiałem siẹ skąd mój współlokator znalazł chẹci na 24 godzinne rozmowy bez przerwy na WhatsAppie![]()
Póki co to odbierają Norwegom piłkę jak chcą i robią co chcą xdBrasileiro posrani, ciężar meczu ich zjada.
Czy ja wiem? Gdyby Vini uderzał karnego byłoby już 1:0Raphinha nie gra i to widać.
Zdecydowanie go brak.Czy ja wiem? Gdyby Vini uderzał karnego byłoby już 1:0

Raphinia nie grał nic specjalnego póki był na tym mundialu.Zdecydowanie go brak.
Gdyby babka miała wąsy, to by dziadkiem była.![]()
Raphinha nie gra i to widać.
Raphinia nie grał nic specjalnego póki był na tym mundialu.
Oby Don Carlo dobrą zjebe dał BrazolomMiał być hit 1/8 finału, a jest kolejne gówno![]()
Ale się Robert zdziwi, że ten Hiszpan to baczatę uczy też w Czikago