Podwieszony Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2026 - temat do komentowania

Kto zostanie mistrzem świata?

• Francja

Votes: 18 19.4%
  • Hiszpania

Votes: 15 16.1%
  • Argentyna

Votes: 11 11.8%
  • Portugalia

Votes: 17 18.3%
  • Brazylia

Votes: 10 10.8%
  • Niemcy

Votes: 1 1.1%
  • Anglia

Votes: 4 4.3%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Holandia

Votes: 3 3.2%
  • Maroko

Votes: 5 5.4%
  • Inny zespół

Votes: 9 9.7%

• Total voters
    93
Ta druga rzeźba to była tragedia :DC:

No nie mów, jak żywy.

IMG_7505.jpeg

Anglia drugim składem czy o co chodzi? Tutaj również, mimo bramki Chorwatów.
Ghana również ma swoje strzały i momenty.

No może nie wiem nie śledzę aż tak tyk mistrzostw z oczywistych powodów, ale dzisiaj wyjątkowo oglądam - BTW czy to nie są ostatnie dwa mecze fazy grupowej przypadkiem? ::really::

Na razie bardzo równy mecz mordo Anglia - Panama

|A jaki problem oba oglądać? :fjedzia:
Oglądając oba nie oglądasz żadnego, kiedyś tak próbowałem i chuj z tego wyszedł, nie ogarnialem przebiegu ani jednego ani drugiego, a jak mam tak oglądać to już wolę hajlajta po meczu zobaczyć.

A jak na telefonie odpalę drugi mecz, to co będę przeglądał w trakcie oglądania meczu na TV? No właśnie.

Adhd:tiphatb:

Oglądając oba nie oglądasz żadnego, kiedyś tak próbowałem i chuj z tego wyszedł, nie ogarnialem przebiegu ani jednego ani drugiego, a jak mam tak oglądać to już wolę hajlajta po meczu zobaczyć.

A jak na telefonie odpalę drugi mecz, to co będę przeglądał w trakcie oglądania meczu na TV? No właśnie.

EEE tam przełączam sobie na TV bez przesady jest ok... To jest ciekawe:

1782597339145.png

1782597351581.png

Dokładnie. Oglądanie na dwa ekrany to jest głupota. No nie da się tak. Jedno albo drugie.

Już teraz mi się na Chorwacji przysypiało. Kurde no nie wiem może jakimś cudem obejrzę chociaż jedną połowę Portugalii

Dla mnie o 1:30 rozpoczynają się ostatnie mecze dzisiejszego wieczoru, nie mam zamiaru zarywać nocki by obejrzeć jak Argentyna ładuje 5 jordanii.
Ogólnie za ten czerwony dywan to ja bojkotuje ich mecze i chuj :)

Dla mnie o 1:30 rozpoczynają się ostatnie mecze dzisiejszego wieczoru, nie mam zamiaru zarywać nocki by obejrzeć jak Argentyna ładuje 5 jordanii.
Ogólnie za ten czerwony dywan to ja bojkotuje ich mecze i chuj :)
Argentyna to mnie tak wkurwia, że szok mam nadzieję, że odpadną z Zielonym Przylądkiem. Wszyscy się Messim podniecają szkoda, że gość w pierwszym meczu od 33 minuty nie powinien być na boisku. Marciniak nie dość, że z Messim to jeszcze odebrał Iranowi zwycięstwo.

Back