Siedem
NoLife FC
Jak ten posąg lessiego ma bardziej podobną mordę do Ronaldo niż do niego samego xD
To jakiś zaplanowany troll na Leo?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak ten posąg lessiego ma bardziej podobną mordę do Ronaldo niż do niego samego xD

To jakiś zaplanowany troll na Leo?
Ja myślę że oni się lubią, no może Leo ma trochę kompleks Ronaldo ale tam złej krwi raczej nie ma.Ronaldo sam go rzeźbił.
Ta druga rzeźba to była tragedia

Chorwacja musiJa właśnie nie wiem co wybrać ale też chyba oglądam Chorwatów z murzynami bo mecz poprostu będzie bardziej wyrównany, ale czy ciekawszy to się okaże.
Chorwacja, Ghana.
Anglii nie oglądam, tam będzie deklasacja.
Ja właśnie nie wiem co wybrać ale też chyba oglądam Chorwatów z murzynami bo mecz poprostu będzie bardziej wyrównany, ale czy ciekawszy to się okaże.

Anglia drugim składem czy o co chodzi? Tutaj również, mimo bramki Chorwatów.Na razie bardzo równy mecz mordo Anglia - Panama
|A jaki problem oba oglądać?![]()
Anglia drugim składem czy o co chodzi? Tutaj również, mimo bramki Chorwatów.
Ghana również ma swoje strzały i momenty.

Oglądając oba nie oglądasz żadnego, kiedyś tak próbowałem i chuj z tego wyszedł, nie ogarnialem przebiegu ani jednego ani drugiego, a jak mam tak oglądać to już wolę hajlajta po meczu zobaczyć.Na razie bardzo równy mecz mordo Anglia - Panama
|A jaki problem oba oglądać?![]()

EEE tam przełączam sobie na TV bez przesady jest ok... To jest ciekawe:Oglądając oba nie oglądasz żadnego, kiedyś tak próbowałem i chuj z tego wyszedł, nie ogarnialem przebiegu ani jednego ani drugiego, a jak mam tak oglądać to już wolę hajlajta po meczu zobaczyć.
A jak na telefonie odpalę drugi mecz, to co będę przeglądał w trakcie oglądania meczu na TV? No właśnie.
Adhd![]()

Dokładnie. Oglądanie na dwa ekrany to jest głupota. No nie da się tak. Jedno albo drugie.Oglądając oba nie oglądasz żadnego, kiedyś tak próbowałem i chuj z tego wyszedł, nie ogarnialem przebiegu ani jednego ani drugiego, a jak mam tak oglądać to już wolę hajlajta po meczu zobaczyć.
A jak na telefonie odpalę drugi mecz, to co będę przeglądał w trakcie oglądania meczu na TV? No właśnie.
Adhd![]()
Do której dziś nie śpisz? Portugalia będzie oglądana?Dokładnie. Oglądanie na dwa ekrany to jest głupota. No nie da się tak. Jedno albo drugie.
Już teraz mi się na Chorwacji przysypiało. Kurde no nie wiem może jakimś cudem obejrzę chociaż jedną połowę PortugaliiDo której dziś nie śpisz? Portugalia będzie oglądana?

Już teraz mi się na Chorwacji przysypiało. Kurde no nie wiem może jakimś cudem obejrzę chociaż jedną połowę Portugalii
Argentyna to mnie tak wkurwia, że szok mam nadzieję, że odpadną z Zielonym Przylądkiem. Wszyscy się Messim podniecają szkoda, że gość w pierwszym meczu od 33 minuty nie powinien być na boisku. Marciniak nie dość, że z Messim to jeszcze odebrał Iranowi zwycięstwo.Dla mnie o 1:30 rozpoczynają się ostatnie mecze dzisiejszego wieczoru, nie mam zamiaru zarywać nocki by obejrzeć jak Argentyna ładuje 5 jordanii.
Ogólnie za ten czerwony dywan to ja bojkotuje ich mecze i chuj :)
Bo jest zajebistyWszyscy się Messim podniecają

Taki zajebisty, że w pierwszym meczu powinien opuścić boisko. Tylko z racji nazwiska jest pchany do przodu i wszystko mu wolno.Bo jest zajebisty![]()
Gwiazdy zawsze mają łatwiejTaki zajebisty, że w pierwszym meczu powinien opuścić boisko. Tylko z racji nazwiska jest pchany do przodu i wszystko mu wolno.

To czemu ja mam cały czas pod górkę?Gwiazdy zawsze mają łatwiej![]()