Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kusi mnie to trochę ale śpiący jestem karwasz twarz.Kto ogląda Urugwaj Hiszpania?
Co na to Johan?
On jeździ rowerem.śpi spokojnie
![]()
No ja muszę jutro iść po żwirek dla kota z rana bo później będzie parówa a od 15 UFC więc kurwa nie widzę za bardzo mojego spania, a zaznaczam że nie ćpam proszków, ale te Urugwaj Hiszpania to się zapowiada na jedno z lepszych zesyawien tych mistrzostw jak do tej pory więc ... No zobaczymy, ale o 5 Iraku chyba nie będę oglądałKusi mnie to trochę ale śpiący jestem karwasz twarz.

Skoda jesteś?
Umiesz się bić?

Poważnie zapytałem.
Poważnie zapytałem.
Zapytalem skąd jesteś i czy potrafisz się bić, a nie czy potrafisz przypierdolic, bo przypierdolic to potrafi Pudzian ale bić się nie umie, a takich zawodników to ja nie potrzebuje.Poważnie to nie jeżdżę Škodą i potrafię przypierdolić.
Zapytalem skąd jesteś i czy potrafisz się bić, a nie czy potrafisz przypierdolic, bo przypierdolic to potrafi Pudzian ale bić się nie umie, a takich zawodników to ja nie potrzebuje.

Kompletnie nie o to chodzi, ale widzę że z tobą nie mam co dalej rozmawiać więc nie było tematu.Chcesz kogoś wystawić w nie swojej wadze?
![]()
Kompletnie nie o to chodzi, ale widzę że z tobą nie mam co dalej rozmawiać więc nie było tematu.

Zawsze się tam nadawał, nigdy nie był Top jak to mówi Zibi.Muslera to jednak nadaje sie tylko do muzeum. 1-0 Hiszpania.

Zawsze się tam nadawał, nigdy nie był Top jak to mówi Zibi.
Parodysta jebany

To co on odjebał przy tej bramce to jest jawny sabotaż.Ameryka Płd. nigdy nie narzekała na nadmiar Top bramkarzy![]()

Jak tak dalej pójdzie to nikt tego Ugarte nie kupi![]()
Żałuję że marnuje czas na ten mecz.Jak tak dalej pójdzie to nikt tego Ugarte nie kupi![]()
Dopiero teraz patrze powtórkę kontuzji to pewnie chłop zerwał więzadła i rok przerwy się zapowiadaŻałuję że marnuje czas na ten mecz.

ale kino