Podwieszony Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2026 - temat do komentowania

Kto zostanie mistrzem świata?

• Francja

Votes: 18 19.4%
  • Hiszpania

Votes: 15 16.1%
  • Argentyna

Votes: 11 11.8%
  • Portugalia

Votes: 17 18.3%
  • Brazylia

Votes: 10 10.8%
  • Niemcy

Votes: 1 1.1%
  • Anglia

Votes: 4 4.3%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Holandia

Votes: 3 3.2%
  • Maroko

Votes: 5 5.4%
  • Inny zespół

Votes: 9 9.7%

• Total voters
    93
Kusi mnie to trochę ale śpiący jestem karwasz twarz.
No ja muszę jutro iść po żwirek dla kota z rana bo później będzie parówa a od 15 UFC więc kurwa nie widzę za bardzo mojego spania, a zaznaczam że nie ćpam proszków, ale te Urugwaj Hiszpania to się zapowiada na jedno z lepszych zesyawien tych mistrzostw jak do tej pory więc ... No zobaczymy, ale o 5 Iraku chyba nie będę oglądał :beczka:

Oyarzabal dzisiaj wjeżdża i rozjeżdża, Cucureja z asystą, jebać nowe władze Chelsea że wypuścili jednego z dwóch zawodników na których mogli budować drużynę :childcry:

Jebać, Chelsea skończyła się w momencie w którym Król Frank Lampard poszedł do city, to już był koniec tożsamości tego klubu

Skoda jesteś?

Tak, Karoq.

Umiesz się bić?

:no no:

Jak mnie ktoś wkurwi to przypierdalam piłką z volleya.

IMG_7263.gif

Żałuję że marnuje czas na ten mecz.
Dopiero teraz patrze powtórkę kontuzji to pewnie chłop zerwał więzadła i rok przerwy się zapowiada :korwinlaugh:
Erik ten hag pięknie wpierdolił United na minę z tymi swoimi wynalazkami typu Onana, Ugarte czy Antony za 90mln£. Nawet w takim Bayerze Leverkusen go wyjebali po 3 kolejkach i oczywiście United musiało zatrudnić takiego amatora

Czuje grę, dobrze że chuja w dupie nie czuje, dwa poważne błędy w wykonaniu nigarino a ten bandyta urugwajski to kurwa już 10 minut temu nie trzymał ciśnienia xD

Kompletna amatorka, szkoda że jakas cipka tego nie sędziuje bo byłyby większe jaja.

Ten kurwa Tristan jaki odpalony bić się chce :juanlaugh:

dlatego tak obrzydzil mi się ten mundial
przecież to jawne plucie na ryj kibiców
dobrze ze zero podjarki i może jeden mecz w całości obejrzany

Back