HubiSSJ3
UFC Heavyweight
Bamber głowę wodza wrogiego plemienia zakopał na linii, no nie ma innego wytłumaczenia, że tutaj Anglikom nic nie wpadło
Odpierdol się ode mnie, nic nie kopałem. Jakieś przygłupie szamany, nie żaden Bamber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bamber głowę wodza wrogiego plemienia zakopał na linii, no nie ma innego wytłumaczenia, że tutaj Anglikom nic nie wpadło
Nie było karnego bo kopnął czarnegoCzego tam karnego nie było przecież Anglik nie trafił w piłkę i kopnął czarnego.
Powtórki to samo pokazują o chuj chodzi?

No jak chłopu lepiej do systemu pasuje przygłup Madueke niż Foden, to pozostaje mi się tylko cieszyć, ze Anglicy max w 1/4 jadą na rybyTuchel nie powołując Maguaiera sam się pozbawił opcji gdy muszą grać na wrzutki, Harry na końcówkę takiego meczu by był w sam raz pod te rożne Rice'a
Odpierdol się ode mnie, nic nie kopałem. Jakieś przygłupie szamany, nie żaden Bamber

Kane jak Lewandowski kiedyś - tylko u Niemca strzelaTo jest ten cudowny Kane, którego niektórzy widzą ze złotą piłką?