z fortunyTo twoje? Szacun.
ja nie mam tyle siana zeby grac po 8kFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
z fortunyTo twoje? Szacun.
ja nie mam tyle siana zeby grac po 8kJutro Ronaldo potrójny hat-trick napierdala
jajco

Jaki koszt? Ramka czy gablotka razem z koszulką czy wszystko osobno?Ale, żeby nie było, u mojego syna w pokoju wisi to
View attachment 150533
Ale ty wiesz ze to nie weszło:PTo twoje? Szacun.
O skurwesyn

W ramce wszystko, koszuleczka z certyfikatem.Jaki koszt? Ramka czy gablotka razem z koszulką czy wszystko osobno?
Dużo kasiory takie gadżety?W ramce wszystko, koszuleczka z certyfikatem.
No wiem, widziałem od razu te różne :D pewnie jakiś kozak chciał sobie kuponik na płatną grupkę ogarnąć, że typy zajebiste i naciągać dalej jeleni, ale nie weszłoAle ty wiesz ze to nie weszło:P

Ciekawe czy Cr7 ogląda
Jeszcze bedzie tak, że zagra na kolejnym Mundialu za 4 lata

Półfinał LM 2011 i Messi mijający 5 piłkarzy Realu, pamietna bramka. Wtedy według ciebie piłkarze też celowo odpuszczali Messiego?
To akurat prezent na komunięDużo kasiory takie gadżety?
No wiem dlatego chciałem się mniej więcej zorientować bo myślałem że sam kupowałeś. Mniejsza z tym, poszukam gdzieś w necie ale pewnie i tak se nie kupię, a ta koszulka twojego syna to za 20 lat będzie pewnie trochę warta ;)To akurat prezent na komunię
Ale przypuszczam, że nie mało.
Kowal pierdolnął teorie, że właśnie ostatni mecz Ronaldo będzie właśnie na mundialu za 4 lata, bo będzie w Portugalii i pewnie z synem będzie chciał zagrać.Ciekawe czy Cr7 ogląda
Jeszcze bedzie tak, że zagra na kolejnym Mundialu za 4 lata
Puskas!!Chłop przeszedł całą piłkę nożną. Zdobył wszystko co możliwe ale chyba mu jeszcze za mało.

Współczuję kolegom z reprezentacji.Kowal pierdolnął teorie, że właśnie ostatni mecz Ronaldo będzie właśnie na mundialu za 4 lata, bo będzie w Portugalii i pewnie z synem będzie chciał zagrać.
To Messi za 8 lat jeszcze też zagra bo jest młodszy od niegoKowal pierdolnął teorie, że właśnie ostatni mecz Ronaldo będzie właśnie na mundialu za 4 lata, bo będzie w Portugalii i pewnie z synem będzie chciał zagrać.
Szacun dla Syna.Ale, żeby nie było, u mojego syna w pokoju wisi to
View attachment 150533
Wiem że praktycznie niemożliwe, ale jakby wygrał mundial w Portugalii to Cristiano by kurwice strzeliłaTo Messi za 8 lat jeszcze też zagra bo jest młodszy od niego

Myślę, że spokojnie może zagrać bo na kolejnym Mundialu będzie miał 42 lata, u niego fizyczność nie jest najważniejsza to spokojnie na jakimś śpo dalej będzie mógł grać, ewentualnie wchodzić z ławki na te 15-20 minut.Wiem że praktycznie niemożliwe, ale jakby wygrał mundial w Portugalii to Cristiano by kurwice strzeliła![]()
Ty a na czym oni chcą rozgrywać ten mundial w Portugalii jak tam są 2-3 stadiony i pastwiska jak w Częstochowie? xDWiem że praktycznie niemożliwe, ale jakby wygrał mundial w Portugalii to Cristiano by kurwice strzeliła![]()
Mieli już u siebie Euro 2004Ty a na czym oni chcą rozgrywać ten mundial w Portugalii jak tam są 2-3 stadiony i pastwiska jak w Częstochowie? xD
Mieli już u siebie Euro 2004