Podwieszony Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2026 - temat do komentowania

Kto zostanie mistrzem świata?

• Francja

Votes: 12 14.8%
  • Hiszpania

Votes: 15 18.5%
  • Argentyna

Votes: 8 9.9%
  • Portugalia

Votes: 17 21.0%
  • Brazylia

Votes: 10 12.3%
  • Niemcy

Votes: 1 1.2%
  • Anglia

Votes: 4 4.9%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Holandia

Votes: 3 3.7%
  • Maroko

Votes: 3 3.7%
  • Inny zespół

Votes: 8 9.9%

• Total voters
    81
Dobry ten Undav, liczby w klubie też robi konkretne
Mordo, na Bundeslige często trzeba brać poprawkę, zobacz jego przygodę zagranicą :)
Nie mowie, że teraz byłoby tak samo, bo zapewne dojrzał jako piłkarz, ale system Stuttgartu jest skrojony pod niego i nie sądzę, by robił takie liczby w klubie z wyższej półki

Mordo, na Bundeslige często trzeba brać poprawkę, zobacz jego przygodę zagranicą :)
Nie mowie, że teraz byłoby tak samo, bo zapewne dojrzał jako piłkarz, ale system Stuttgartu jest skrojony pod niego i nie sądzę, by robił takie liczby w klubie z wyższej półki
W sumie ja już go obserwuje jakiś czas bo Stuttgart ciekawy zespół z ciekawym trenerem który też może zrobić karierę, ale wracając do niego to chłop robi liczby już któryś rok z rzędu i czasem takie transfery robią robotę bo niby chłop już stary, ale tak naprawdę nie dostał szansy w większym klubie by pograć dwa sezony i udowodnić swoją wartość. Jakbym potrzebował napastnika w takiej Barcelonie np czy United to dałbym za niego te 40mln€

No dopatrzyłem teraz to chłop zaraz będzie miał te 30 lat to może 40mln by było za dużo, ale 25 to spokojnie można by zapłacić

U Holendrów aż się prosi o ustawienie z trójką środkowych obrońców bo tam mają top w obronie Van Dijk, Van Hecke i Van de Veen

Coś powinni pozmieniać bo to jest najsłabsza formacja tej drużyny.

Szwedzi nie wykorzystali kilku prostopadłych piłek między holenderskich obrońców, inny team w dalszym etapie rozgrywek takich okazji nie przegapi.

Coś powinni pozmieniać bo to jest najsłabsza formacja tej drużyny.

Szwedzi nie wykorzystali kilku prostopadłych piłek między holenderskich obrońców, inny team w dalszym etapie rozgrywek takich okazji nie przegapi.
Koeman to akurat taki beton, że on nic nie zmieni bo jak na Holendra przystało oni wiedzą wszystko najlepiej :mamed:
Ale tam aż sie prosi o 3-5-2
Van de Ven- Van Dijk-Van Hecke+ Dumfries na wahadle to by mogło chodzić.
Ja ich lubie bo mi się kojarzą z najlepszą piłką jaką widziałem by drużyna narodowa grała na turnieju jak wtedy w 2008 roku bodajże :antonio:
Co wtedy grali piłkę to nie widziałem lepszej drużyny narodowej i odpadli z Rosją co Arszawin miał formę życia :antonio:
Kiedyś to było :fjedzia:

czy trener tunezji utrzyma posadę?

poprzednik wyleciał po pierwszym meczu, było 1-5.
ten przegrał 0-4...

Dobrze że Szwedzi dostali tak wysoko na pizdę, bo gdyby nie daj Boże zremisowali to byśmy słuchali że przecież byliśmy lepsi od tych Szwedów i byśmy mogli daleko zajść na mundialu.
I dobrze że Tunezja dostaje od każdego wpierdol to ten wyników Szwedów z nimi nie imponuje.

Back