Rododendron
UFC Light Heavyweight
Toż to kurwa Witsel, co kiedyś prawie Wasylowi karierę skończyłTen udawany belg z tą trwałą "afro" wygląda jak pierdolnięty.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Toż to kurwa Witsel, co kiedyś prawie Wasylowi karierę skończyłTen udawany belg z tą trwałą "afro" wygląda jak pierdolnięty.
Widocznie tak słabo gra, że nie poznałem.Toż to kurwa Witsel, co kiedyś prawie Wasylowi karierę skończył

MówiłemMilosniku ciapakow![]()

Mówiłem![]()

No i musiała by wyjebać z pierwszego składu tego Alfie DenisaPisałem wcześniej, Belgia i Chorwacja są już za stare, a sam de Bruyne tego Belgom nie pociągnie. Gdyby Kanada miała ćwierć napastnika to spokojnie mogłaby wyjść z grupy.

Warto wlasnie, na poczatku 2 polowy kurs na Maroko byl ponad 5, a widać bylo, że belgia śmierdzi chujem.Nie no obstawiać to nie warto tego turnieju, ale z perspektywy kibica to bardzo ciekawe mistrzostwa.
ale nie warto grać typów przedmeczowychWarto wlasnie, na poczatku 2 polowy kurs na Maroko byl ponad 5, a widać bylo, że belgia śmierdzi chujem.
Zobaczysz jak Afonso Dej-wiz zakręci tym małym krzywonosym karakanem chorwackimNo i musiała by wyjebać z pierwszego składu tego Alfie Denisa![]()
Jest mozliwe, ale z Belgami tyle zajebistych pilek mial ze to dramatZobaczysz jak Afonso Dej-wiz zakręci tym małym krzywonosym karakanem chorwackim
Wstawaj ... zesraleś się ;)Zobaczysz jak Afonso Dej-wiz zakręci tym małym krzywonosym karakanem chorwackim
Tu 100% zgodaale nie warto grać typów przedmeczowych
Wstawaj ... zesraleś się ;)