vast
Bellator Middleweight
Nie cwaniakuj w sieci. Dobrze Ci radzę
Nie jesteśmy w sieci, KOLEŻKO!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie cwaniakuj w sieci. Dobrze Ci radzę
Milicjant!Czemu mnie nie dziwi, że to właśnie Tito założył ten temat. Ekspert od illuminatow i spraw przestępczych.
Uciekaj do tematu FAMME MMA podniecać się niedorozwojami z Alibaba.Czemu mnie nie dziwi, że to właśnie Tito założył ten temat. Ekspert od illuminatow i spraw przestępczych.
Spokojnie. IMO nie jesteś dużo lepszy niż AliUciekaj do tematu FAMME MMA podniecać się niedorozwojami z Alibaba.
Kurwa, nie zdarze najebac tylemalo te 500 z 5000 przynajmniej powinno byc
A na styl życia zrobił w KSW , a kosę dostał za niewinność przypadkiem z tym oczyszczeniem to formalnie jeszcze nie :)Fakty: Nie ma dowodów na przestępstwa Michała. Jest za to szereg NIEPOTWIERDZONYCH pogłosek o niekoniecznie najlepszej postawie i powiązaniach w PRZESZŁOŚCI.
ja nieZna ktoś z Was osobiście Westerna ?
zeznania tez tu spisac?Zna ktoś z Was osobiście Westerna ?
Tak. Gość ma fazę na kryształową wieżę, musi ją zbudować żeby przeżyć koniec świata. Na zdjęciach widzi orby, czyli plamy duchowego światła. Mało tego, według niego Rockefeller zmienił częstotliwość radiową na taką, która powoduje raka. Klasyczny poznaniak.Zna ktoś z Was osobiście Westerna ?
Zna ktoś z Was osobiście Westerna ?
ja to tylko za małolata westerny w tv oglądałemZna ktoś z Was osobiście Westerna ?
Ja znam, siedzieliśmy razem w ławce w podstawówceZna ktoś z Was osobiście Westerna ?
Ja nie znam.Zna ktoś z Was osobiście Westerna ?
ja kiedyś znałem kolesia, który podobno mu cześć dawał.Zna ktoś z Was osobiście Westerna ?
Ja nie znam ale znam kolesia, które też go nie zna.Zna ktoś z Was osobiście Westerna ?
JEGO ŻYCIE JEST JAK WESTERN, NIGDY NIE WIESZ KIEDY BĘDZIESZ MUSIAŁ WYJŚĆ NA POJEDYNEK Z REWOLWEROWCEM.
Tak. ZnamZna ktoś z Was osobiście Westerna ?
Tak. Znam
Kaczka żeby Andrzej znowu nie dzwonił.Tak. Znam