Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A polskie prawo jest chujowe.pierwszy.
od razu wiedziałem, że jest niewinny.
Schodzimy do podziemia.O co wam chodzi z tym publicznym pisaniem ?
malo te 500 z 5000 przynajmniej powinno byc
O co wam chodzi z tym publicznym pisaniem ?
To pytanie czy teraz ktos sie rozpierdoli na serio czy nie?
Ty a znasz przeszłość patoli z mma fame ? Bo ja o jednym Ci moge napisac ze szczegółami.ja dostałem bana na temat, bo napisałem, że w KSW gangusy i konfidenci
o ktorym?Ty a znasz przeszłość patoli z mma fame ? Bo ja o jednym Ci moge napisac ze szczegółami.
polecam poczytać wpisy
ta prawdopodobnie od Rafała M?Ciekawe czy ta kosa ktora go podrapali też byla przypadkowa
Roznie mówiąta prawdopodobnie od Rafała M?
Jakie to zjebane ,że taki świadek koronny może pierdolić co chce i dopiero później sprawdzają , czy mówił prawdę.
Nie cwaniakuj w sieci. Dobrze Ci radzęA ty to nie powinieneś mieć w ogóle głosu w tym temacie, DONOSICIELU.
Kurwa grozisz czy jak ?Nie cwaniakuj w sieci. Dobrze Ci radzę
Bana to powinieneś dostać na caly Internet.ja dostałem bana na temat, bo napisałem, że w KSW gangusy i konfidenci
akurat cancer fighters tez wyszla jakas krzywa akcjaFakty: Nie ma dowodów na przestępstwa Michała. Jest za to szereg NIEPOTWIERDZONYCH pogłosek o niekoniecznie najlepszej postawie i powiązaniach w PRZESZŁOŚCI. Pomijając punkty poprzednie to Michał jest obecnie świetnym ambasadorem tego sportu poprzez Cancer fighters i pozostałe akcje charytatywne oraz postawę, dodatkowo świetny przed mikrofonem ale odpowiedni "image" to zarobek każdego sportowca. Niestety MMA jest w Polsce umoczone w szamrane biznesy co jest bazą do wszelkich oskarżeń więc samo środowisko powinno skupić się aby wyplenić bandyctwo od środka. Sprawa Michała nie jest ewidentnie czarna ale chyba nie do końca będzie biała przez właśnie to środowisko i historie. Polska prokuratura jest równie chorą instytucją jeśli nie bardziej co widać na tym przykładzie.
I od strony czysto sportowej szkoda tylko że przez na koniec fałszywe zarzuty nie mógł kontynuować wyjazdów do AKA, walczyć na narodowym, kontynuować (mam nadzieję) passy zwycięstw oraz podpisać kontraktu z UFC na galę w Polsce. Bardzo szkoda.... I na koniec pozytywnie. Na Michale po oczyszczeniu z zarzutów skupiam się jako na ambitnym ciężko pracującym sportowcu, fajnym ambasadorze sportu i polecam każdemu :).